Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Fortsättning Mammaträning i Linnéparken

Fortsättning Mammaträning i Linnéparken

Sensommarens termin med mammaträning i Linnéparken börjar gå mot sitt slut och vi har bara en gång kvar (22:e oktober) av terminen.

Därför är det dags att fundera över en fortsättning, för du vill väl inte tappa den fina form som du har börjat skapa nu.

Vi på Natural Fit erbjuder några olika alternativ för dig som vill fortsätta att utvecklas och bli starkare, rörligare och få bättre kondition.

Med detta formulär vill vi undersöka vad du är intresserad av för att försöka uppfylla så mångas önskemål som möjligt. Notera att vi inte kan garantera att alla alternativen kommer att erbjudas, det beror på antalet intresserade. Kryssa därför gärna i flera alternativ om du är intresserad av detta och rangordna dem i kommentarsfältet ifall det är något som du särskilt gärna vill delta på.

Fortsätt träning i Linnéparken
Det första alternativet som du har att välja på är att vi fortsätter träningen i Linnéparken på ungefär samma sätt som vi har gjort såhär långt. Det blir i så fall en fortsättning med start direkt veckan efter den här terminen är avslutad och kommer att pågå i åtta veckor fram till den 17 december. Priset för det kommer att vara 849 kronor. I formuläret nedan kan du välja mellan att fortsätta på nuvarande nivå eller att vi ska höja nivån ett steg.

Fortsatt mammaträning inomhus (grupp om max 5-6 deltagare)
Vi kan också fortsätta träningen inomhus i våra lokaler precis bredvid Norrtullparkeringen. Självklart kan barnen fortfarande vara med, men pga lite mer begränsad plats i våra lokaler kan det max vara 5 personer som tränar åt gången (plus barn). Därför blir också priset högre och landar på 1560 kr för 8 veckor. Dag och tid försöker vi hitta en som passar för alla som anmäler sig till detta alternativ, men det troligaste är vardagsförmiddagar någon gång mellan 10-12. Skriv gärna i Övrigtfältet om det är någon dag/tid som inte går alls för dig, så försöker vi även ta hänsyn till det. Även här kan ni välja två nivåer.

Natural Cross
Vår populära utomhusträning som är öppen för alla där vi tränar styrka, kondition, rörlighet och balans ute i vår härliga Växjö-natur. Vi är på olika platser inom Växjö tätort varje vecka och vad vi gör på passen varierar också från gång till gång beroende på vad omgivningen erbjuder för ”träningsredskap” på just den platsen. Träningen är varje torsdagkväll med start klockan 18.00 och passen varar i 75 minuter.
Läs mer om denna träningsform på www.naturalfit.se/natural-cross eller gå med i Facebook-gruppen Natural Cross Växjö för att se lite filmklipp från våra senaste träningar. Man är alltid välkommen att prova på ett Natural Cross-pass helt gratis, och vill man fortsätta så kostar 8 veckor 995 kronor.

Löpteknik
Gillar du löpning kan kanske vår löpteknikskurs vara något för dig. Till skillnad från traditionella löpargrupper fokuserar vi enbart på löpteknik och jobbar med små grupper (max 8 personer) så att du kan få massor med individuell feedback för att förbättra ditt löpsteg så att du kan springa mer energisnålt, snabbare och minska risken för att skada dig. Läs mer om detta på här.