Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Laktattest

Om du vill börja optimera din träning och verkligen se till att du får ut så mycket som möjligt av varje nedlagd träningstimme bör du göra ett laktattest.

Laktattestet som vi genomför ger dig vetskapen om var just din mjölksyratröskel ligger. Utifrån den kan vi sedan räkna fram dina puls- och belastningszoner. Dessa är nödvändiga för att kunna maximera träningen och se till att varje träningspass genomförs på den intensitetsnivå som är optimalt för just dig. När du känner till dina pulszoner och hur dessa ska användas kan du optimera din träning och se till att varje träningspass har ett syfte och att du faktiskt tränar för att nå dina specifika mål, oavsett om du vill springa 1500 meter eller ett maraton eller cykla Vätternrundan, Cykelvasan eller andra motionslopp.

Notera att om du är löpare görs laktattestet på löpband (eller om du är väldigt van löpare på 400 m bana) och om du är cyklist görs testen på din egen cykel monterad på en trainer.

Ett laktattest kostar 1295 kronor och tar cirka 1,5 timme. Efter testet får du reda på dina pulszoner och beroende på om du är löpare eller cyklist även vilket tempo eller effekt som respektive zon innebär.

Notera att laktattestet endast innefattar testet och du får ett protokoll på dina pulszoner. För att även få hjälp med att använda dessa värden för ett skapa ett personligt anpassat träningsprogram är du välkommen att höra av dig så hittar vi ett upplägg som passar optimalt för dina förutsättningar och mål.

Vill du boka ett laktattest är du välkommen att höra av dig eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med förslag på tider:

Fel: Kontaktformulär hittades inte.