Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Träningsprogram

Vill du ha hjälp med att planera upp träningen inför till exempel ett lopp? I så fall har du hittat rätt.

Med 28 års erfarenhet av konditionsträning varav 15 år som tränare vågar jag påstå att jag vet hur man lägger upp ett träningsprogram som fungerar.

Många hör av sig till mig och vill att jag ska skriva ett träningsprogram till dem, något som jag inte gärna gör. Varför då?

Jo, ett bra träningsprogram bygger nämligen på upplägget Tester – Träning – Nya Tester – Justerad träning – Nya tester – Justerad träning osv…
Beroende på hur just din kropp reagerar på olika typer av träning kommer din progression att gå olika fort och dina behov är aldrig desamma som någon annans. Skador, sjukdomar eller perioder med mycket på jobbet eller hemma påverkar din träning och för att få ut bästa möjliga resultat rekommenderar jag istället att vi träffas kontinuerligt för att se till att du når dina mål. Min rekommendation är i så fall att du köper Stora Löparpaketet, Lilla löparpaketet eller ett 5-pack.

Vill du trots min rekommendation ovan ha ett komplett individuellt anpassat program inför ett specifikt lopp kostar det 995 kronor. Då träffas vi först en gång för att diskutera igenom dina mål och testa dina förutsättningar. Därefter gör jag ett specifikt anpassat program till dig varefter vi träffas igen några dagar senare för att gå igenom upplägget.

Välkommen att höra av dig för råd om hur du sätter nya personliga rekord nästa säsong!