Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

JUST NU 20% RABATT PÅ PERSONLIG TRÄNING

På Natural Fit har vi inte utseende och stora muskler i fokus, hos oss tränar vi för att vi vill ha en kropp som fungerar, inte gör ont och för att vi ska må bra. Kravlös träning helt enkelt.

Vi ger just nu 10 personer chansen att testa EN PERSONLIG TRÄNARE hos oss på Natural Fit med hela 20% rabatt.
Ta chansen och boka ett kostnadsfritt möte redan idag.
Du förbinder dig inte till något och det enda du riskerar är att bli piggare, starkare och få bättre flås.

Vill du också träna för att må bra tillsammans med andra med samma fokus, välkommen till Natural Fit!

Fokus på dig

Som PT-kund hos Natural Fit kan du vara säker på att du blir väl omhändertagen. Vår målsättning är att du ska hitta den träningsform och livsstil som passar dig och du får coachning hela vägen för att du ska nå dina mål. Oavsett om målet är att börja träna rent allmänt, bli av med smärta i lederna, lyfta tungt i marklyft eller springa din första mil eller maraton har vi kunskapen och verktygen som hjälper dig hela vägen från start till mål.

Mogen och funktionell träning

Undersökningar visar att 70% av svenskarna inte tycker att gym är deras grej. I vår egen PT-studio tränar vi själva utan störande moment som frustande muskelberg, höga dunsar från skivstänger och svettluktande gymbesökare. Resten av vårt gym har begränsat medlemsantal och vi ser helst att våra medlemmar har uppnått mogen ålder då vi prioriterar funktionella kroppar framför selfies och utseende.

Vi ser helheten

Som kund hos Natural Fit får du inte bara hjälp under den tid som vi träffas. Vi hjälper dig ta fram ett träningsupplägg och coachar dig på alla veckans träningspass. Eftersom även kost, sömn och allmän livsstil är viktiga puzzelbitar för att lyckas nå dina mål ingår det självklart coachning även inom dessa områden.

Priser

ALLTID INDIVIDUELLT ANPASSADE PAKET

Då vi alltid skräddarsyr våra paket med individuell och personlig träning utifrån dina mål, förutsättningar och ambitionsnivåer går det aldrig sätta ett exakt pris på vad det kostar att träna med en personlig tränare hos oss.

MEN VAD KOSTAR DET?

När du har en personlig tränare har du en egen professionell coach och ledsagare som hjälper dig att hitta de rätta övningarna, de rätta vikterna vid varje träningspass, varje set och varje repetition. Hon eller han kan dessutom peppa dig att utföra nya stordåd, vad är inte det värt?

Men ska vi prata rena pengar så betalar de flesta av våra klienter 649 kronor för per timme som de tränar hos oss. Sedan beror det som sagt på hur just ditt paket ser ut. Många betalar mindre än så…

Något som också är smått unikt hos Natural Fit är att vi inte tar ut någon startavgift eller har krav på att du måste vara medlem på vårt gym för att få träna med en personlig tränare hos oss. Här är alla välkomna.