Skip to content

Kevin Welin – Personlig Tränare

Kevins träningsresa började för ungefär åtta år sedan när en kompis tog med honom till gymmet. Sedan dess har träningen varit ett av hans största fritidsintressen och den spenderade tiden i gymmet har bara ökat med åren.

Planerna på att utbilda sig till Personlig Tränare hade grott i några år och hösten 2018 var det dags. Efter en utbildning på Intensive PT fick han till slut ut sin efterlängtade licenserad som Personlig Tränare i april 2019.

”Jag valde att utbilda mig till PT för att träning är något jag själv brinner för. Jag vill hjälpa dig att komma igång med träningen och se till att du utvecklas. Vi har alla varit nybörjare och det är svårt att komma igång i början på egen hand.”

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler, lyfta så tungt som möjligt eller bara att träna för välmående så finns Kevin här för att hjälpa dig på vägen.

Den egna träningen består mest av styrka med fokus på basövningarna knäböj, bänkpress och marklyft och Kevin var med på sin första styrkelyftstävling i maj 2019. Det var något som gav mersmak, så räkna med att få se fler tunga resultat från Kevins sida.

Kontakta Kevin för att boka en kostnadsfri konsultation på kevin@naturalfit.se eller 073-844 05 50.