Natural Fit OCR Gym

I höst öppnar Natural Fit OCR Gym med en utmanande hinderbana på Liedbergsgatan 15 (mitt emot biblioteket och Systembolaget) i centrala Växjö.

hinderbana i Växjö

Vi kommer utöver vår PT-studio erbjuda traditionell gymutrustning som skivstänger, hantlar, kettelbells, löpband samt några maskiner. Men huvudattraktionen hos oss är den 150 kvadratmeter stora OCR-ytan med hinderbana innehållande väggar, kryphinder, bära- och lyfta hinder, Sveriges längsta rigg (tror vi), monkeybars, ringar, repklättring, nätklättring, dra- och putta, battlerope och en massa annat kul.

Vår förhoppning är att öppna i oktober, men i väntan på alla tillstånd och ett exakt öppningsdatum ger vi dig som föranmäler intresse möjligheten att få komma på en exklusive förhandspremiär före alla andra när det drar ihop sig.

Har du dessutom en rabattkod kan du ange den redan nu, så är du garanterad en välkomstrabatt när vi öppnar (även om du skulle ha råkat tappa bort den till dess).

Fyll bara i dina uppgifter nedan, så kommer det mer information så fort vi har ett premiärdatum för Växjös första hinderbana inomhus.