Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Stora löparpaketet

Startpaketet för dig som tar din löpträning på allvar och vill utnyttja varje träningstimme optimalt.

Med hjälp av en löpsteganalys får du reda på vilka styrkor och svagheter som finns i din löpteknik och under resans gång kommer du får en stor mängd övningar som hjälper dig att optimera ditt löpsteg för högre farter, längre distanser och skadefriare löpning.

Laktattestet som vi genomför ger dig vetskapen om var just din mjölksyratröskel ligger. Utifrån den kan vi sedan räkna fram dina puls- och belastningszoner. Dessa är nödvändiga för att kunna maximera träningen och se till att varje träningspass genomförs på den intensitetsnivå som är optimalt för just dig. När du känner till dina pulszoner och hur dessa ska användas kan du optimera din träning och se till att varje träningspass har ett syfte och att du faktiskt tränar för att nå dina specifika mål, oavsett om du vill springa 1500 meter eller ett maraton.

För att verkligen få ut maximalt av varje träningspass inleder vi träningsperioden med ett laktattest för att hitta dina exakta träningszoner.

Rekommenderat upplägg är att vi träffas en gång per vecka, men det är alltid dina förutsättningar som styr exakt hur ofta eller sällan vi ses.

Stora löparpaketet är för dig som vill lära sig springa längre, snabbare och skadefritt och få ut maximal effekt av varje nedlagd träningstimme.

Dessutom har du möjlighet att komplettera med fler pass till rabatterat pris.

 

Stora löparpaketet innehåller följande tillfällen:
Pass 1: Löpstegsanalys och första stegen mot ett bättre löpsteg
Pass 2: Styrke- och rörlighetsanalys
Pass 3: Löpteknik steg 2
Pass 4: Styrketräning med ditt personliga styrketräningspass
Pass 5: Löpteknik steg 3
Pass 6: Laktattest
Pass 7: Genomgång av ditt personliga träningsprogram (med pulsintervall och intensitet för varje pass) för 12-veckor.

Stora löparpaketet kostar 4 895 kronor och ger dig totalt 7 timmar med en personlig löparcoach. Löpstegsanalys, styrke- och rörlighetstester, laktatmätning och personligt anpassat träningsprogram (med puls- och belastningszoner) för dina tre första månader ingår i priset.

Endast 4 895 kronor

För dig som bara vill slipa formen på löpsteget finns också Lilla löparpaketet.

 

Vill du veta mer eller boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal eller ditt första träningspass fyller du bara i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att boka en tid.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.