Skip to content

Löpsteganalys med styrke- och rörlighetstest

Vill du veta vad du kan förbättra i ditt löpsteg för att springa fortare, längre, energisnålare och minska risken för att bli skadad?

I så fall ska du boka en löpstegsanalys där vi efter en uppvärmning filmar ditt löpsteg och sedan tillsammans går igenom vilka styrkor ditt löpsteg har och framförallt vad du kan förändra för att optimera ditt löpsteg för den typ av löpning som du har som mål. Att få en medvetenhet om vad man bör förändra för att minska risken att skada sig och springa snabbare med mindre energiåtgång är ett stort första steg mot att bli en bättre löpare.

Vi gör också några styrke- och rörlighetstester för att se om det finns några begränsningar där som påverkar ditt löpsteg och din prestation i löpspåret.

I samband med testen får du reda på vad du kan förändra, vad du ska tänka på när du springer och några enkla övningar som kan hjälpa dig att nå dit.

En löpstegsanalys med styrke- och rörlighetstest kostar 795 kronor och tar cirka 1 timme.

Notera att detta endast är en analys för att ta reda på dina styrkor och svagheter, för ett mer komplett träningsprogram med övningar och hjälp med att förbättra löpsteget och din träning rekommenderar vi antingen vårt ”Lilla löparpaketet” eller ”Stora löparpaketet” som ger dig betydligt bättre möjligheter att ta din löpning till helt nya nivåer.

För att boka en löpstegsanalys fyller du bara i formuläret nedan så återkommer vi inom kort med förslag på tider.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.