Skip to content

Natural Cross

Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 500 m utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera (tempot spelar ingen roll, bara du inte behöver stanna och gå). Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Höstterminen startar den 31 augusti med avslutning veckan innan jul. Vi kör varje torsdag hela hösten.

Alla medlemmar på Natural Fit får kostnadsfritt vara med på våra Natural Crosspass. Teckna ditt medlemskap på Natural Fit här. Du kan också köpa vårt terminskort för gruppträning för endast 249 kr eller välja att köpa ett klippkort. Alla våra medlemskap hittar du här.

Har du aldrig varit med tidigare är du varmt välkommen att prova på ett pass helt gratis. Även om det går bra att bara dyka upp får du gärna kontakta oss gärna för information och berätta att du kommer så har vi bättre chans att ta hand om dig på bästa sätt.

Boka in dig på nästa Natural Cross-pass genom att klicka här.

Självklart kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till Natural Cross. Jobbar du på Växjö kommun eller annan arbetsplats knuten till Epassi kan du bara maila oss, så löser vi resten. Mailuppgifter hittar du under Kontakt i menyn.

Varje pass är på en ny plats inom Växjö tätort (plats meddelas via mail och/eller Faceboook) klockan 18.00 och passet varar ca 60 minuter.

Datum och tider för respektie pass finns under filmen nedan.

Vi ses i skogen!

Träningsdagar och samlingsplatser under hösten 2023

Datum Dag Plats
31-aug Torsdag Kala Höjden
7-sep Torsdag Tomtabacken
14-sep Torsdag Teleborgs Slott
21-sep Torsdag Kampen
28-sep Torsdag Torparängen
5-okt Torsdag Brände Udde
12-okt Torsdag Vais-Torpet
19-okt Torsdag Kala Höjden
26-okt Torsdag Tomtabacken
2-nov Torsdag Torparängen
9-nov Torsdag Kampen
16-nov Torsdag Teleborgs Slott
23-nov Torsdag Brände Udde
30-nov Torsdag Vais-Torpet
7-dec Torsdag Kala Höjden
14-dec Torsdag Teleborgs slott
21-dec Torsdag Tomtabacken
Med reservation för att platserna kan komma att ändras.

Fler inspirerande filmer från våra träningar hittar ni här:

https://gopro.com/v/V2Qk60NbWQLan
https://gopro.com/v/m0kKW502lrn3L
https://gopro.com/v/wEvRP2wXBwzGM
https://gopro.com/v/nrvdK29XJ3vwZ