Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 1 km utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera (tempot spelar ingen roll, bara du inte behöver stanna och gå). Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Även om höstterminen redan är igång är du alltid välkommen att prova på denna härliga träningsform. Hör bara av dig eller dyk på nästa träning så får du mer instruktioner.
Terminsavgiften är enligt följande:
Hela höstterminen (totalt 18 torsdagar fram till jul) för endast 1795 kronor eller åtta veckor (från 29 oktober fram till jul) för 995 kronor.

Anmälan sker genom att Swisha anmälningsavgiften till nummer 123 504 79 80 (Dekada AB).

Även efter att terminen startat går det utmärkt att både komma och prova på en gång (kostnadsfritt) eller anmäla sig till resten av terminen till reducerat pris eller betala per tillfälle (150 kr/gång).

Skulle restriktionerna angående Coronavirusets utbredning ändras så att vi inte kan genomföra planerade träningar återbetalas självklart kostnaden för de träningspass som inte genomförs.

Självklart kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till Natural Cross. Jobbar du på Växjö kommun eller annan arbetsplats knuten till Actiway kan du bara maila oss, så löser vi resten. Mailuppgifter hittar du under Kontakt i menyn.

Varje pass är på en ny plats inom Växjö tätort (plats meddelas via mail och/eller Faceboook) klockan 18.00 och passet varar ca 75 minuter.

Går gärna med i Facebookgruppen Natural Cross Växjö för mer info, videoklipp mm.

Datum och tider för respektie pass finns under filmen nedan.

Vi ses i skogen!

Träningsdagar och samlingsplatser under hösten 2020
20 augusti (torsdag) – Teleborgs slott
27 augusti (torsdag) – VAIS-torpet
3 september (torsdag) – Brände Udde
10 september (torsdag) – Kala höjden
17 september (torsdag) – Bramstorps OCR-bana
24 september (torsdag) – Tomtabacken
1 oktober (torsdag) – Teleborgs slott
8 oktober (torsdag) – Brände Udde
15 oktober (torsdag) – Torparängen
22 oktober (torsdag) – VAIS-torpet
29 oktober (torsdag) – Kala höjden
5 november (torsdag) – Tomtabacken
12 november (torsdag) – Kullarna ICA Teleborg
19 november (torsdag) – Teleborgs slott
26 november (torsdag) – Brände Udde
3 december (torsdag) – VAIS-torpet
10 december (torsdag) – Kala höjden
17 december (torsdag) – Tomtabacken

Med reservation för att platserna kan komma att ändras.

Fler inspirerande filmer från våra träningar hittar ni här:

https://gopro.com/v/V2Qk60NbWQLan
https://gopro.com/v/m0kKW502lrn3L
https://gopro.com/v/wEvRP2wXBwzGM
https://gopro.com/v/nrvdK29XJ3vwZ