Skip to content

Massage och massageterapi

På Natural Fit arbetar Elvis Eriksson och Daniel Evaldsson som massörer. Elvis är diplomerad massageterapeut med triggerpunktbehandling medan Daniel är diplomerad idrottsmassör. För att boka en tid med våra massörer, klicka på namnen ovan för att få upp mer information.

Massageterapi och stretching är en mycket effektiv metod för att bli av med smärtor i ömmande muskler och leder. Låt oss bli din ledsagare in i den smärtfria världen.

Massageterapi

Är du trött på att känna smärta i vardagen? Kanske har du gått runt med det länge och vet inte hur du ska ta dig till, eller har en ny smärta uppkommit som du inte kan bli av med?

I massageterapin ligger fokuset på att bli av med smärtor i muskler och ledstrukturer, det görs främst genom triggerpunktsbehandling och stretchterapi.

Vad är en triggerpunkt?

Triggerpunkter är en form av muskelspänning som kan uppstå akut eller smygande, smärtan vid aktiverade triggerpunkter är ofta djupt liggande värk i muskler och ledstrukturer.

Utöver smärta är motoriska symtom vanliga vid triggerpunkter och kan visa sig i form av muskelsvaghet, försämrad muskelkoordination och försämrad arbetsförmåga i den aktuella muskeln. Hos personer som tränar mycket eller arbetar fysiskt hela dagarna uppstår triggerpunkter i mindre omfattning än hos personer med enformigt eller lågintensivt arbete!

Mer om triggerpunkter hittar du här! https://actifys.se/triggerpunkter-muskelknutor-guide/

Idrottsmassage är en lite hårdare form av massage och fungerar mycket bra för att snabba på återhämtningen av trötta muskler efter större ansträngningar. Men trots namnet fungerar Idrottsmassage även mycket bra på muskler uttröttade av statiskt belastning som t.ex. skrivbordsarbete.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är främst för dig som vill mjuka upp stela muskler efter lång och hård ansträngning och vill snabba på återhämtningen efter en tuff tävling eller träningspass. Men trots namnet fungerar metoden också utmärkt för att mjuka upp muskler som blivit stela av långvarig statisk belastning som t.ex. skrivbordsarbete.

Under idrottsmassagen går man på hårt på musklerna. Det gör mer ont än vid en klassisk massage, men du kommer känna dig avslappnad och mjukare i musklerna redan när du reser dig upp från massagebänken. Efter en idrottsmassage kommer du troligtvis känna dig lite trött och för den ovana kan det till och med ge lite träningsvärk, men musklerna återhämtar sig fortare.

Priser för alla typer av massage:

60 minuter engångsbehandling: 749 kr
45 minuter engångsbehandling: 649 kr
30 minuter engångsbehandling: 449 kr

Klippkort: 10 x 60 minuter: 6 795 kr
Klippkort: 5 x 60 minuter: 3 495 kr

Månadsabonnemang: 649 kr/timme (se månadsabonnemang för villkor)