Skip to content

Natural Fit Indoor OCR

Lördagen den 11 februari arrangerar vi ett inomhus OCR-lopp på vår anläggning i centrala Växjö.

Tävlingen kommer utmana dina förmågor på samma sätt som ett OCR-lopp utomhus gör, men anpassat till värmen inomhus.

Tävlingen kommer bestå av ett antal ”specialsträckor” som du avverkar enligt ett fast tidsschema, med maxtider på varje moment. ”Specialsträckorna” har olika karraktär och kräver olika färdigheter som kondition, uthållighet, greppstyrka, teknik mm. Vinnare blir den deltagare som har kortast sammanlagda tid på samtliga delmoment. Vi räknar med att segrartiden blir mellan 20-30 minuter.


Vilka de olika specialsträckorna är avslöjas i närmare detalj den 5 februari. Då kommer du också få möjlighet att välja din starttid för de olika specialsträckorna. Första start kommer vara klockan 9.00.Då detta är vår första Indoor OCR håller vi maxantalet deltagare nere till 30 stycken fördelat på två klasser – Tävling och OCR For Fun. Så vänta inte – anmäl dig redan idag.


Gå direkt till anmälan.


Efter att du anmält och betalat via länken ovan skickar du ett mail till info@naturalfit.se där du uppger vilken klass du vill tävla i.Vi har valt att istället för att lägga pengar på medaljer så håller vi istället nere anmälningsavgiften för att vi tror att det viktiga är att alla ska ha råd att ha roligt och utmana sig själva. Bling-bling kan man köpa på egen hand.