Skip to content

Löpstegsanalys online

Vill du veta vad du kan förbättra i ditt löpsteg för att springa fortare, längre, energisnålare och minska risken för att bli skadad?

De flesta som har löptränat ett tag har når ganska snart en platå och den snabba förbättringen som fanns i början av löparkarriären börjar avta allt mer, och man vet att det kommer krävas betydligt mer träning för att ta nästa kliv i utvecklingen.

Många tänker dock inte på hur de springer och hur mycket energi som slösas bort på ett inneffektivt löpsteg, där upp till 30% av varje steg till och med består av rörelser som bromsar din framfart. Så tillhör du dem som ”bara springer” utan att tänka på hur, kan du ha stor förbättringspotential genom att börja med att göra en löpstegsanalys.

En löpstegsanalys innebär att vi analyserar ditt löpsteg och sedan tillsammans går igenom vilka styrkor ditt löpsteg har och framförallt vad du kan förändra för att optimera ditt löpsteg för den typ av löpning som du har som mål.

Ju tidigare du gör din löpstegsanalys i din löparkarriär, ju lättare är det att åtgärda dina problem.

Bor du inte i närheten av Växjö erbjuder vi nu denna tjänst även online. Du kommer efter beställning få instruktioner på hur du ska filma dig själv (eller be en kompis filma) när du springer i din normala tävlingsfart. Du skickar sedan in dessa filmer till oss, och vi analyserar ditt löpsteg och därefter går vi tillsammans igenom dina styrkor och svagheter över telefon, samtidigt som vi visar vad vi pratar om på din dator/mobil/surfplatta som du kopplar upp mot vår server.

Därefter får du tips på övningar och vad du ska tänka på när du springer och tekniktränar.

Att få en medvetenhet om vad man bör förändra för att minska risken att skada sig och springa snabbare med mindre energiåtgång är ett stort första steg mot att bli en bättre löpare.

Välkommen att höra av dig på info@naturalfit.se om du vill veta mer, eller boka din egen löpstegsanalys genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer med instruktioner så snart vi hinner, oftast inom 24 timmar.

Priset för en löpstegsanalys online är 895 kronor.

    Jag vill beställa en löpstegsanalys online för 895 kronor. Vänliga skicka mig information om hur vi går vidare.