Skip to content

Paket

Paket

Månadsabonnemang

För dig som bestämt dig för att verkligen utveckla din träning rekommenderar jag mina månadsabonnemang.

Du väljer själv hur många gånger per månad som du vill träna och betalar dessa månadsvis. Kravet för att få det mycket fördelaktiga månadspriset på endast 599 kronor per träningstillfälle krävs det att du köper minst 12 träningspass (t.ex. 4 pass per månad i minst 3 månader). Avtalet löper därefter automatiskt vidare en månad i taget tills du själv väljer att avsluta det.

Självklart krånglar vi inte till det med uppsägningstider och annat trams. Du betalar bara i förskott för en månad i taget.

10 pack

För dig som har bestämt dig och vill ta tag i din träning men vill betala allt på en gång så är mitt 10-pack en bra start.

Med ett upplägg på 10 gånger inleder vi med att sätta upp ett mål med din träning och diskuterar hur vi ska nå dit. Utifrån dina förutsättningar och mål hjälper jag dig sedan att lägga upp en träningsplan för att du ska nå dit.

Även om jag rekommenderar att vi ses minst en gång i veckan väljer du själv hur ofta du vill använda dina träningstillfällen, klippkortet varar i ett helt år från inköpsdatum.

Priset för 10 gånger är 6 295 kronor.

5 pack

Vill du komma igång med din träning, eller ta den ett steg till, men är lite osäker på om PT är något för dig?

Vårt populära 5-pack ger dig 5 träningstillfällen á 1 timme. Perfekt för att få en känsla för hur det är att träna med PT och komma igång med träningen, eller få lite nya idéer på hur du som redan tränar kontinuerligt kan utveckla din träning.

Även om jag rekommenderar att passen används med ett pass per vecka, väljer du själv när du vill använda dem under upp till ett år från inköpsdatum.

Priset för ett 5-pack är 3 495 kronor inklusive moms.