Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Daniel Evaldsson – Personig Tränare och Idrottsmassör

Daniel började träna löpning för över 30 år sedan och hade sedan dess ägnat stora delar av fritiden till träning i olika former. Mycket har handlat om konditionsträning, men ett brinnande intresse för välmående, hälsa och människokroppen har breddat kunskaperna till en god bas för de flesta typer av träning.

Många års personlig erfarenhet som tränare har kompletterats med en rad utbildningar inom ämnet, bland annat:

  • Kropp, näring och hälsa – Högskolan Kristianstad
  • Personlig Tränare – Intensive PT, Stockholm
  • Testanalytiker konditionsträning – Aktivitus, Stockholm
  • Sportmassage – Intensive PT, Stockholm

Jag anser att det viktigaste för en tränare är att ha kunskap och förståelse för vad som händer i kroppen vid olika rörelser, och vilka begränsningar en skada, stelhet eller liknande kan orsaka. För prestation krävs det också att förmågan att kunna utföra en specifik rörelse så enkelt och energisnålt som möjligt. Oavsett om du tränar för att prestera maximalt inom konditionsidrott eller bara vill bli av med smärta i t.ex. rygg eller knän hoppas och tror jag att jag kan hjälpa dig att träna mer, effektivare och framförallt målinriktat så att du kan uppnå dina målsättningar.

Utöver att driva PT-Studion Natural Fit i Växjö arbetar Daniel även med att föreläsa om träning och kost för bland annat Smålandsidrotten samt är föreläsare på IntensivePT:s både grundkurs och advancedkurs. IntensivePT är Sveriges största PT-utbildare online.

Daniel är fortfarande aktiv själv och tränar framförallt löpning, orientering och OCR (hinderbana) där han under 2019 kvalificerat sig till både EM och VM i sin åldersklass 40-44 år.

Specialiteter

  • Konditionsträning
  • Komma-igång
  • Rehabträning för framförallt knä, höft, rygg och skuldror

Kontakta Daniel för att boka en kostnadsfri konsultation på daniel@naturalfit.se eller 070-640 51 54.