Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Föreläsningar som vi kan hålla

Jag håller regelbundet föreläsningar om olika ämnen inom mitt verksamhetesområdet. Framförallt konditionsträning och kost.

De flesta föreläsningar och workshops håller jag i min lokal på Liedbergsgatan 15 där jag kan ta emot 20-30 deltagare, men kan också komma ut och föreläsa hos din förening, arbetsplats eller kompisgrupp.

Jag samarbetar med bland annat Smålandsidrotten, så din förening kan även boka mig via dem för att få subventionerade priser (under förutsättning att även din förening har samarbete med dem).

Just nu har jag följande föreläsningar på gång:

Var är nyttig mat – och för vem? 

Äta för att prestera 

Styrketräning för löpare (workshop)

Passar inte datumen ovan så hör av dig och visa ditt intresse så kanske jag kan sätta in extra datum.