Skip to content

Löpteknik i liten grupp

Löpteknik i liten grupp

Löpargrupper som springer ihop på olika sätt finns det gott om, men få – om någon – fokuserar på din löpteknik och gör dig till en bättre löpare.

Det är inte tyvärr slöseri med såväl tid som energi att träna massor med intervaller och bygga upp en stark motor om du hela tiden kör med bromsen i på grund av dålig löpteknik.

Många av de kunder som jag tränar i min PT-verksamhet springer och bromsar under mellan 30-50% av den tid som de har fötterna i marken, bara för ett de inte vet hur de ska springa tekniskt rätt.

Därför startar vi på Natural Fit nu upp en mindre löpargrupp med fokus på just löpteknik för att göra dig till en bättre löpare. Vi kommer hålla deltagarantalet nere till max 8 deltagare för att du ska kunna få så mycket individuell feedback som möjligt. Träningarna ska upplevas som att du tränar med en PT, men till ett mycket lägre pris.

Höstens första kurs kommer att starta tisdagen den 1 september klockan 17.30 med ett första prova-på-pass för endast 50 kronor. Detta pass kommer vara öppet för maximalt 15 deltagare.

Därefter kör den ordinarie terminen igång tisdagen den 8 september vid samma tid. Terminen varar i 8 veckor (9 inkl prova-på-träningen) och kostar 1495 kronor. Du betalar anmälningsavgiften via Swish til 123 504 79 80 (Dekada AB) i samband med att du gör din anmälan i formuläret nedan. Har du inte Swish kan du kontakta oss så skickar vi en faktura på anmälningsavgiften.

I priset ingår:

  • En timmes löpteknikträning i veckan under 8 veckor.
  • Personlig videoanalys av ditt löpsteg (värde 749 kronor).
  • Möjlighet att ställa frågor om din löpning och träning till vår tränare med över 30 års erfarenhet som löpare och löptränare.

Boka din plats idag, antalet platser är begränsade till max 8 stycken för att maximera din utveckling. Fyll i formuläret längst ner på sidan.

Vi kommer att utgå från Natural Fits lokaler på Storgatan 2 (vid Norrtullparkeringen).

Tränare kommer att vara Daniel Evaldsson som är Internationellt licensierad personlig tränare, Certifierad Löptränare via Svenska Friidrottsförbundet (förbundets högst tränarutbildning), föreläsare om konditionsträning på Sveriges största PT-skola online och med över 30 års egna erfarenheter som löpare och tränare på nivåer från motionär till elit.