Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Några av våra kunder

Några av våra kunder

Fredrik Valgren, triathlet

Jag har haft lite trubbel med knät, muskel- och senfästet och konvalescens därav från mitten februari till påsk. Efter det har jag dock kommit igång med cykel och kortare löpningar så sakteliga. Några intervallpass har det blivit men ingen distans för att inte slita i onödan. Nu till saken. Trots det så persade jag på Växjöloppet (1 maj) på milen med 2 minuter och 20 sekunder. La mig på 4:10 tempo och kunde hålla det i stort sett hela varvet. Det är enkelt att konstatera att styrkeserien du gett mig, och jag kört, har lyft min löparklass en nivå. Tack coach.

Nina Liljenberg

När Nina Liljenberg kontaktade mig i våras hade hon problem med mer eller mindre konstant smärta och stelhet i rygg och nacke, samt fick ont i benen så fort hon satt ner lite längre tid. Hon hade försökt komma igång och träna själv några gånger, men utan att det blev någon kontinuitet i det och visste inte riktigt hur hon skulle göra.

Hon besvärades dessutom av ett stort sötsug som hade gett henne några extra kilon som hon gärna ville bli av med också.

Med ett träningspass i veckan med PT hos oss på Natural Fit kombinerat med det kostschema som vi tog fram är Nina idag (3 månader senare) helt av med sin smärta i rygg, nacke och höft, och får bara ont ibland i benen när hon suttit lite väl länge framför datorn.

”Det bästa är ändå att jag blev av med mitt sötsug. Efter knappt en vecka med Daniels kostprogram så var sötsuget helt borta och under de senaste två månaderna har jag inte varit sugen på kakor, godis, snacks eller liknande en enda gång. Som bonus har jag dessutom gått ner åtta kilo i vikt och känner mig mycket starkare och piggare idag.”

Kostprogrammet som Nina fick bygger på att du ska kunna fortsätta laga den mat som du själv gillar, men med rätt fördelning av ingredienser så att du aldrig behöver känna dig hungrig och hela tiden får i dig en perfekt kombination av kolhydrater, fett och protein tillsammans med alla vitaminer och mineraler som du behöver. När du äter rätt slipper du sötsuget och kan kontrollera din vikt.

Ann-Helene Erliksson

Ann-Helene har tränat några månader på Natural Fit och beskriver här varför hon tycker att det är så bra att träna hos oss, vi kunde inte säga det bättre själva…

”Att få träna i lugn och ro i en miljö där jag kan fokusera på träningen och min kropp. Inga störmoment från andra personer som jag tidigare påverkades av när jag hade PT på gym. Här är det bara jag och inga andra vältränad som kan få mig att tappa motivationen och ge upp. Det påverkar mer än man tror. Att känna den stora tryggheten i att min PT har kompetens och full koll på vad min mitt–i–livet kropp klarar. Jag behöver inte heller känna oro för att göra fel vilket känns skönt!  Att få hjälp med de utmaningar som verkligen ger resultat är toppen!  Skulle aldrig har hittat de utmaningarna eller kämpat lika mycket om jag skulle tränat själv. Hade troligtvis gett upp halvvägs på träningspasset.  Nu kämpar jag och passen är tuffa, men det börjar jag också bli.”

Läs en längre intervju med Ann-Helene här.