Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Erbjudande till Actiwaymedlemmar

Erbjudande till Actiwaymedlemmar

Natural Cross

Natural Cross är uteträning för dig som vill träna allsidigt. Vi samlas på olika platser i Växjö varje tisdagkväll och använder naturen som vårt gym och det naturen har att erbjuda som våra träningsredskap.

Träningen bygger kondition, styrka, rörlighet och balans och passar alla från nybörjaren till elitidrottaren. Du bör orka springa ca 1 km för att kunna delta fullt ut i övningarna, men du kommer få ut lika mycket av träningen om du redan gör milen långt under 40 minuter. Övningarna anpassas efter varje deltagares behov.

Boka vårterminen redan nu och träna hela december utan extra kostnad.

Pris: 995 kronor för 8 veckor.
Vill du komma och prova först så är första passet alltid gratis.

Läs mer och boka här.

Indoor Cycling

Indoor Cycling är vår egen variant av ”spinning”. Passen är konstruerade av utbildade cykeltränare och specialanpassade för dig som vill bli en bättre cyklist och prestera bättre på klassiska svenska motionslopp. Det som framförallt skiljer Indoor Cycling från klassisk spinning är att du tränar på din egen cykel och blir så bra förberedd som möjligt inför vårsäsongen.

Att du dessutom leds av peppande ledare, uppiggande musik och njuter av inspirerande cykelfilmer undertiden är bara ren bonus.

Boka vårterminen redan nu och träna hela december utan extra kostnad.

Pris: 1 495 kronor för tre månader med träning måndag, onsdag och lördag.
Vill du komma och prova först så är första passet alltid gratis.

Läs mer och boka genom att klicka här.

Personlig Träning med 30% rabatt

Just nu erbjuder vår tränare Kevin personlig träning med kraftiga rabatter.

Alla erbjuds ett kostnadsfritt konsultationssamtal med screening och vägning på vår impedansvåg som bland annat mäter fettprocent och metabolisk ålder.

Köper du dessutom vårt 5 pack för 3 495 kronor så bjuder Kevin på en extra träningstimme och köper du 10 pass eller mer (från 599 kr/timme) bjuder han på tre extra timmar.
Läs mer och boka genom att klicka här.