Press "Enter" to skip to content

Testa Kevin

Kevin är en av våra tränare här på Natural Fit. Precis som vi andra som jobbar på Natural Fit brinner Kevin för att hjälpa dig att nå så bra resultat som möjligt med din träning, oavsett om du har som mål att lyfta 200 kg i marklyft eller bara vill komma igång och träna rent allmänt utan mer mål än att få en lite rörligare vardag.

Vill du…

  • Forma kroppen (t.ex. gå ner i vikt eller bli fastare i kroppen)?
  • Bli starkare?
  • Lyfta tungt?

…i så fall ska du anmäla dig redan idag. Erbjudandet nedan är begränsat.

Kevin jobbar framförallt på kvällar och helger och passar dig extra bra som har svårt att komma ifrån jobbet/skolan på vardagar.

Träning på Natural Fit är verkligen PERSONLIG. Det är inga andra som stör och jag kan fokusera fullt ut på min kropp och mina rörelser. Min PT finns alltid där för mig och jag kan ställa vilka frågor jag vill utan att behöva “skämmas” för att någon annan ska höra den och tycka att jag är okunnig.

Emma Johansson, PT-kund

När du tränar på Natural Fit är det verkligen PERSONLIG TRÄNING som gäller. Det innebär inte bara att din PT lägger all fokus på att du ska få så bra resultat som möjligt. Det betyder också att du är ensam med din PT i gymmet. Inga andra som kan störa din träning eller på andra sätt distrahera dig från att få så bra utdelning som möjligt av varje övning och spenderad träningstid.

Just nu erbjuder Kevin er två kanonerbjudanden:

KOSTNADSFRITT KONSULTATIONSSAMTAL (utan köpkrav)

EN EXTRA PT-TIMME utan extra kostnad om du köper minst 5 timmar efter konsultationssamtalet (motsvarar 20% rabatt).

TRE EXTRA PT-TIMMAR utan extra kostnad om du köper minst 10 timmar (motsvarar 30% rabatt).

Priser från 599 kronor/timme. (Alla priser hittar du under Priser och paket i menyn).

Fyll i formuläret nedan så kontaktar Kevin dig så snart som möjligt.