Skip to content

8 tips för att nå dina träningsmål

1. Du måste vilja
Oavsett om det handlar om idrott, företagande, musik eller vad det nu kan vara som du vill uppnå något inom, så har alla framgångsrika personer och resor startat med förhoppningar, drömmar och planering. För att uppnå något måste man verkligen drömma om och vilja uppnå det.

2. Tro på dig själv och ditt mål
Du måste tro på dig själv och tro att ditt mål är realistiskt. Annars kommer du ge upp vid första bästa motgång.

3.Tänk positivt
Tänk positiva tankar om dig själv. ”Jag är duktigt”. ”Jag klarar det här”. Skriv gärna ner små lappar med liknande citat och sätt upp där du ofta ser dem för att hela tiden påminna dig själv.

4. Se ljuspunkterna, inte motgångarna
Du kommer att stöta på motgångar på vägen mot ditt mål. Lär dig att strunta i dem och istället fokusera på ljuspunkterna. Har du tagit ett litet steg bakåt en vecka, fokusera istället på att du tagit ett stort kliv framåt den senaste månaden.

5. Tänk och fantisera om ditt mål
Tänk på vad det skulle innebära för dig att nå ditt mål. Vad skulle du kunna göra då? Vad skulle det förändra i ditt liv?

6. Planera och organisera dig
För att nå sitt mål krävs det en plan. Det handlar både om vad du ska träna och äta, men också när du ska träna. Försök skapa en rutin där du tränar på fasta tider i veckan, då blir det mycket lättare att träningen blir av.

7. Var bestämd, envis och lite tjurig
Ge inte upp för lätt. Det är oftast personer som fattar ett beslut och sedan håller sig stenhårt till det som oftast också uppnår sina mål.

8. Ha is i magen och kämpa när det är tuff
Att ha tålamod och nöta på även när det känns lite motigt är avgörande om du vill uppnå dina mål. Så bit ihop även de dagar när det känns lite jobbigt. Det kommer göra att du kommer allt närmare ditt mål.

Låter ovanstående rätt självklart och enkelt? Det är det i teorin, men i praktiken kan det vara betydligt svårare. Vill du ha hjälp och stöttning på vägen kan en Personlig Tränare vara lösningen. Vi på Natural Fit hjälper inte bara till med att sätta upp dina mål och talar om för dig hur du ska träna. Vår viktigaste roll är också att inspirera och hjälpa dig att hålla motivationen uppe.

Den här veckan erbjuder vi vårt startpaket där vi ses en timme i veckan under 3 månader för endast 1 995 kronor/månad. Har du viljan så har vi kunskapen för att nå dina mål!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så börjar vi med ett kostnadsfritt konsultationssamtal där du får berätta mer om dina mål och du får lite tips på hur du kan nå dem.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *