Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal

”Det är sådan lugnt och ro här. Jag kan fokusera på träningen och min kropp. Här är det bara jag och inga andra vältränade som får mig att tappa motivationen”, berättar Helén som tränat på Natural Fit i några månader.

Hennes beskrivning stämmer väl in med den känsla som Personliga Tränaren Daniel Evaldsson ville skapa när han startade Natural Fit.

Behöver du också hjälp med träningen behöver du bara fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal där vi tillsammans tar reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi hjälper alla – från nybörjare till vältränade atleter.

Du vet väl om att de nya reglerna för friskvårdsbidrag nu också möjliggör professionell hjälp med träningen – det vill säga personlig träning. Du kan alltså börja träna hos oss och få pengarna från dina arbetsgivare (olika arbetsgivare ger olika mycket pengar i friskvårdsbidrag).