Press "Enter" to skip to content

Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 1 km utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera. Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Höstterminen kör igång vecka 33. Fyll i formuläret nedanför filmklippet så får du mer information när det börjar närma sig.

Vi ses i skogen!

Anmälan

Jag vill vara med den 6 juni klockan 10.00Jag vill vara med den 13 juni klockan 18.00