Press "Enter" to skip to content

Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 1 km utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera (tempot spelar ingen roll, bara du inte behöver stanna och gå). Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Vårterminen består av 10 veckor (10 pass) och kostar 1190 kronor. Anmälan sker genom att Swisha anmälningsavgiften till nummer 123 504 79 80 (Dekada AB). Även om terminen redan är igång går det utmärkt att både komma och prova på en gång (kostnadsfritt) eller anmäla sig till resten av terminen till reducerat pris eller betala per tillfälle (150 kr/gång).

Skulle restriktionerna angående Coronavirusets utbredning ändras så att vi inte kan genomföra planerade träningar återbetalas självklart kostnaden för de träningspass som inte genomförs.

Självklart kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till Natural Cross. Jobbar du på Växjö kommun eller annan arbetsplats knuten till Actiway kan du bara maila oss, så löser vi resten. Mailuppgifter hittar du under Kontakt i menyn.

Varje pass är på en ny plats inom Växjö tätort (plats meddelas via mail och/eller Faceboook) klockan 18.00 och passet varar ca 75 minuter.

Datum och tider för respektie pass finns under filmen nedan.

Vi ses i skogen!

Träningsdagar och samlingsplatser under våren 2020 (vissa tisdagar pga torsdagen är helg eller afton den veckan)
2 april (torsdag) – VAIS-torpet
7 april (tisdag) – Teleborgs slott
16 april (torsdag) – Brände Udde
23 april (torsdag) – Kala höjden
28 april (tisdag) – Tomtabacken
7 maj (torsdag) – Teleborgs slott
14 maj (torsdag) – Brände Udde
19 maj (tisdag) – Kamparängen
28 maj (torsdag) – VAIS-torpet
4 juni (torsdag) – Överraskning…

Med reservation för att platserna kan komma att ändras.

Fler inspirerande filmer från våra träningar hittar ni här:

https://gopro.com/v/V2Qk60NbWQLan
https://gopro.com/v/m0kKW502lrn3L
https://gopro.com/v/wEvRP2wXBwzGM
https://gopro.com/v/nrvdK29XJ3vwZ