Press "Enter" to skip to content

Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 1 km utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera (tempot spelar ingen roll, bara du inte behöver stanna och gå). Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Höstterminen är igång, men det går utmärkt att hoppa in när man vill. Vill man testa en gång innan man bestämmer sig är man välkommen att prova en gång för 30 kronor. Anmäl dig till det i formuläret nedan och swisha 30 kronor (anmälningsavgiften för prova-på-passet) till 123 504 79 80 (Dekada AB).

Terminsavgiften är sedan 995 kronor för 8 veckor, och terminen startar tisdagen den 3 september.

Vi träffas på olika platser inom Växjö tätort (plats meddelas via mail och/eller Faceboook) klockan 18.00 och passet varar ca 75 minuter.

Vi ses i skogen!

Anmälan

Jag vill prova på Natural Cross den 27 augusti klockan 18.00