Skip to content

Elvis Eriksson – Massageterapeut och PT

Elvis Eriksson är Lic. Personlig Tränare, utbildad vid Eleiko som är en av Sveriges främsta utbildare för personliga tränare, självklart är Elvis även FRISK-certifierad (PT-branschens kvalitetsstämpel). Men Elvis stora passion är smärtlindring med hjälp av massageterapi. Elvis är certifierad massageterapeut via Branschrådet Svensk Massage.

Smärta är kroppens sätt att berätta att någonting är fel, det kan handla om obalans i styrka, stelhet eller överbelastningar av särskilda muskler. Gör dig själv en tjänst och lyssna på din kropp, du kommer inte att ångra dig!

Som certifierad massageterapeut och licensierad PT kan Elvis hjälpa dig med att minska smärtor genom massagebehandlingar samt förebygga dem med hjälp av träning.

Personlig träning

Elvis specialitet inom träning är framförallt styrka och muskulär uthållighet, han lägger dessutom stor vikt vid att främja hälsan och skapa en helhet som faktiskt är hållbar. Inom träning och hälsa är ingenting satt i sten, vi måste därför alltid fortsätta att lära oss om nya metoder och anpassa oss efter dina förutsättningar och mål.

”Vill du börja din hälsoresa så hjälper jag dig gärna och kommer göra allt för att du ska lyckas!”

Massageterapi

Är du trött på att känna smärta i vardagen? Kanske har du gått runt med det länge och vet inte hur du ska ta dig till, eller har en ny smärta uppkommit som du inte kan bli av med?

I massageterapin ligger fokuset på att bli av med smärtor i muskler och ledstrukturer, det görs främst genom triggerpunktsbehandling och stretchterapi. Kom i mjuka flexibla kläder då de flesta behandlingarna görs med plaggen på. Läs mer om massage på Natural Fit och hitta priser på vår sida om massage.

Vad är en triggerpunkt?

Triggerpunkter är en form av muskelspänning som kan uppstå akut eller smygande, smärtan vid aktiverade triggerpunkter är ofta djupt liggande värk i muskler och ledstrukturer.

Utöver smärta är motoriska symtom vanliga vid triggerpunkter och kan visa sig i form av muskelsvaghet, försämrad muskelkoordination och försämrad arbetsförmåga i den aktuella muskeln. Hos personer som tränar mycket eller arbetar fysiskt hela dagarna uppstår triggerpunkter i mindre omfattning än hos personer med enformigt eller lågintensivt arbete!

Mer om triggerpunkter hittar du här! https://actifys.se/triggerpunkter-muskelknutor-guide/

Vill du boka en tid hos Elvis? Boka antingen via hemsidan eller kontakta vår bokning på info@naturalfit.se eller 070-640 51 54.

Du kan också kontakta Elvis direkt på elvis@naturalfit.se eller telefon 072-735 4182