Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

TOUGESTTRÄNING FÖR NYBÖRJARE

Nyfiken på att testa OCR, hinderbana och vår Toughestträning?

Varje tisdag kör vi hinderbaneträning på vår OCR-bana. Träningen är öppen får både nybörjare och vana OCR-athleter. Vi anpassar övningarna till de som är med.


För att vara med måste du vara medlem på Natural Fit. Vill du testat passet innan du bestämmer dig kan du teckna en gratis prova-på-vecka. Du hittar den bland våra övriga medlemskap.


OCR (som står för Obstacle Course Racing) är det officiella namnet på sporten som på svenska närmast skulle kallas för hinderbana. Sporten kräver kondition, styrka, smidighet, teknik, mod och greppstyrka.


Under vårt träningspass som varar cirka en timme får ni prova på sporten och under ledning av rutinerade och certifierade tränare får ni testar era gränser. Våra hinder är anpassade i olika svårighetsgrader. Från enkla hinder som alla klarar upp till hinder som sätter den svenska eliten på prov (men de hindren sparar vi kanske till lite längre fram…)


Klicka här för att se en lista på alla våra medlemskap.

Varmt välkomna!

MOGEN OCH STARK!

Är du i dina bästa år?

Vill du få en starkare kropp?

I så fall ska du anmäla dig till Mogen och Stark!

En bootcamp på åtta veckor där ni en liten grupp (max 6 personer) får lära sig och träna styrketräning bortom maskiner och traditionella gruppträningspass, allt under ledning av en rutinerad personlig tränare som kan hjälpa dig att bli stark och fast i kroppen på riktigt.


Boka din plats genom att klicka här.


Precis som med all träning hos oss kommer vi alltid utgå från dina behov och förutsättningar, men för att kunna få maximal utdelning av träningsgruppen behöver du vara fullt frisk och inte ha några allvarligare ”krämpor”. Mindre problem som stelhet eller lätt ryggsmärta på morgonen kommer vi träna bort.


Nästa omgång kör igång den 7 mars.


Vi träffas klockan 18.45 och varje träningstillfälle varar cirka en timme.


Priset för 8 gånger är endast 1 495 kronor.
Medlemmar på Natural Fit OCR gym betalar endast 995 kronor.


Boka din plats genom att klicka här.


Under de första tre tillfällena kommer vi varva de teoretiska grunderna inom styrketräning och de tre baslyften marklyft, knäböj och bänkpress med praktiska övningar. Efterhand som deltagarna får mer kunskap kommer de teoretiska momenten bli färre och färre medan vi får öva mer och mer på att omsätta teorin i praktiken. Målet är att du ska lära dig att planera och genomföra din träning på bästa sätt för att bli DITT STARKASTE JAG!


Boka din plats genom att klicka här.

GRUPPTRÄNING

Vi erbjuder varje vecka flera roliga, utmande och varierade gruppträningspass. Både ute och inne.


CIRKELTRÄNING

60 minuter med varierande övningar där vi använder vikter, maskiner, konditionsmaskiner och den egna kroppsvikten som motstånd. Allt under ledning av alltid lika peppande Annelie. Onsdagar 17.30


TOUGHESTTRÄNING

Vi tränar gemensamt på vår hinderbana. Under ledning av certifierade Toughesttränaren Daniel som tävlat både nationellt och internationellt under flera år får ni lära er teknikerna samtidigt som vi på ett funktionellt sätt tränar styrka, kondition, smidighet, balans och mod. Träningen varar cirka 60 minuter. Tisdagar 18.00


NATURAL CROSS

Ett allsidigt träningspass där vi framförallt jobbar funktionellt med den egna kroppen eller enklare redskap. Vårt egenutvecklade upplägg gör att träningen enkelt anpassas för din nivå, oavsett om du inte tränat på flera år eller klassar dig som elitidrottare. Under vintern tränar vi inne i gymmet medan vi mellan mars till oktober tränar utomhus i Växjös härliga omgivningar. Torsdagar 18.00


HÅLL IGÅNG LÖPNINGEN I VINTER

En löpgrupp för dig som har svårt att hitta motivationen att hålla igång löpningen under vinterhalvåret. Tillsammans hittar vi roliga upplägg som ökar motivationen och samtidigt håller i formen över vintern, så att du är redo för tuffare träning när vårsolen tittar fram igen. Måndagar 17.30. Passen ingår i ditt medlemskap eller kostar 895 kr för dig som inte är medlem (9 januari-27 februari, totalt 8 ggr).

Boka in dig direkt till hela terminen genom att anmäla dig genom att klicka här.


Som medlem bokar du enkelt in dig på våra pass genom appen Gymcontrol eller via Mina sidor här på hemsidan.

Är du nyfiken på att testat något av våra pass, ”köper” du enklast ett gratis träningsvecka och därefter kan du boka in dig på passen. Alla våra medlemskap hittar du i webshopen genom att klicka här.

MASSAGE

Vi utför terapeutiskt och smärtlindrande massage med triggerpunkter i syfte att lindra smärtor, öka rörligheten och förbättra återhämtningen.

PERSONLIG TRÄNING

När du har en Personlig Tränare hos oss får du alltid indivdiuellt anpassad träning, med optimala övningar och vikter – just för dig.

OCR-BANAN

Vår OCR-bana (hinderbana) är under ständig förändring, men erbjuder runt 50 olika hinder som utmanar allt från nybörjaren till eliten inom OCR.

GYMMET

Vårt gym erbjuder traditionell gymutrustning som skrivstänger, hantlar, kettlebells, löpband, cyklar och mycket mer.