Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

TOUGESTTRÄNING FÖR NYBÖRJARE

Nyfiken på att testa OCR, hinderbana och vår Toughestträning?

Varje tisdag kör vi hinderbaneträning på vår OCR-bana. Träningen är öppen får både nybörjare och vana OCR-athleter. Vi anpassar övningarna till de som är med.


För att vara med måste du vara medlem på Natural Fit. Vill du testat passet innan du bestämmer dig kan du teckna en gratis prova-på-vecka. Du hittar den bland våra övriga medlemskap.


OCR (som står för Obstacle Course Racing) är det officiella namnet på sporten som på svenska närmast skulle kallas för hinderbana. Sporten kräver kondition, styrka, smidighet, teknik, mod och greppstyrka.


Under vårt träningspass som varar cirka en timme får ni prova på sporten och under ledning av rutinerade och certifierade tränare får ni testar era gränser. Våra hinder är anpassade i olika svårighetsgrader. Från enkla hinder som alla klarar upp till hinder som sätter den svenska eliten på prov (men de hindren sparar vi kanske till lite längre fram…)


Klicka här för att se en lista på alla våra medlemskap.

Varmt välkomna!