Skip to content

Personliga träningsprogram

Har du anmält dig till ett lopp eller satt upp något annat konditionsmål för din träning, men vet inte riktigt hur du ska träna för att klara det på bästa sätt? I så fall har vi hjälpen för dig.

Med över 30 års erfarenhet av konditionsträning av allt ifrån nybörjare till elit har jag också testat och genomfört de flesta konditionsutmaningar som man kan tänka sig, allt ifrån 30 Göteborgsvarv till triathlon, swimrun, landsvägslopp på cykel, MTB-lopp, cyclocross, Vasaloppet, orientering och OCR. Mina specialistområden är löpning, cykel (både landsväg och MTB), triathlon och OCR (hinderbana). Jag är dessutom licensierad Personlig Tränare med fokus mot konditionsidrott, Certifierad Löptränare från Svenska Friidrottsförbundet samt Certifierad Toughest Tränare.

Med gedigen kunskap vågar jag lova att jag vet vad som krävs i träningsväg för de flesta utmaningar och hur du på bästa sätt tränar upp dig för att klara ditt mål utifrån dina förutsättningar. Oavsett om du är nybörjare som bara hinner träna ett par gånger i veckan eller om du har flera års träningsbakgrund och vill träna både 10 och 20 timmar i veckan.

Det finns gott om gratis träningsprogram på nätet, både bra och dåliga, men alla har den stora nackdelen att de inte utgår ifrån dina förutsättningar och dina personliga mål. Genom att köpa ett personligt anpassat träningsprogram från Natural Fit så säkerställer du att dina möjligheter att lyckas optimeras och träningen mot ditt mål blir både säkrare, roligare och effektivare.

Beroende på dina ambitioner och mål finns det tre nivåer att välja på. Alla utgår självklart efter dina personliga mål och hur mycket tid du har möjlighet att träna.

Oavsett vilken nivå du lägger dig på kan du få ett program specificerat på enskilda dagar, dvs det står vad du ska göra på måndagen, tisdagen osv… För ett lite mer flexibelt upplägg kan du också få en ”veckomeny” med de pass som du bör genomföra under veckan och sedan bestämmer du själv (utifrån vissa riktlinjer) vilket pass som passar bäst respektive dag med tanke på möten, hämtning av barn och livet i övrigt.

Träningspaket Brons 699 kr/mån

 • För motionären som vill bli bättre
 • Mål att springa milen mellan 45-60 minuter… eller halvmaran på under 2 timmar
 • Vill träna 2-3 pass/vecka och runt 2-4 timmar/vecka
 • Kontinuerlig uppföljning och feedback på din träning (via träningsdagbok online)
 • Personligt träningsprogram med puls/fart/intensitetzoner för varje pass och en genomtänkt progression utifrån dina förutsättningar och mot ditt mål.
 • Tillgång till tränare för att ställa frågor via mail eller messenger.

Träningspaket Silver 899 kr/mån

 • För den seriösa motionären
 • Mål att springa milen på 40-50 minuter… eller halvmaran på 1.40-2.00 timmar… eller maraton på 3,5-4,5 timme… eller genomföra ditt första ultralopp.
 • Vill träna 3-5 gånger per vecka och 3-7 timmar/vecka.
 • Kontinuerlig uppföljning och feedback på din träning (via träningsdagbok online)
 • Personligt träningsprogram med puls/fart/intensitetzoner för varje pass och en genomtänkt progression utifrån dina förutsättningar och mot ditt mål.
 • Tillgång till tränare för att ställa frågor via mail eller messenger.

Träningspaket Guld 1299 kr/mån

 • För den seriösa motionären och elitmotionären som inte lämnar något åt slumpen.
 • Mål att göra milen på 35-45 minuter… eller halvmaran under 1.30… eller maraton mellan 2.45-3.30… eller prestera på ett ultralopp.
 • Har ambitionen att träna vad som krävs.
 • Personliga puls- och intensitetszoner på varje pass.
 • Personligt träningsprogram med 5 intensitetszoner och en genomtänkt progression utifrån dina förutsättningar och mot ditt mål.
 • Kontinuerlig uppföljning och feedback på din träning (via träningsdagbok online)
 • Tillgång till tränare för att ställa frågor via mail eller messenger.

Samtliga träningspaket har en bindningstid på 6 månader, och löper därefter vidare med en månad i taget tills du själv väljer att avsluta abonnemanget. Avslut av abonnemanget ska ske senast den 15:e i månaden. Ingen uppsägningstid.
Betalning sker via autogiro som dras den sista bankdagen i varje månad, alternativt förskottsbetalning mot faktura (3 månader åt gången). Under den sista veckan i varje månad levereras ditt personliga träningsprogram för den kommande månaden till din mail.

För att beställa ditt personliga träningsprogram, fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med ditt personliga träningsprogram inom kort. Behöver vi komplementerande information för att anpassa din träning optimalt återkommer vi självklart på mail med detta.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss först. Du når oss enklast på mail. Övriga kontaktuppgifter hittar du under Kontakt i menyn.

Ångerrätt:
Vi beställningar online har du alltid en ångerrätt som gäller i 14 dagar från att du lagt beställningen. Enligt Konsumentköplagen gäller ångerrätten ej för specialtillverkade produkter/tjänster, som en personlig träningsplan är, och därför gäller vår ångerrätt endast fram till den dag vi påbörjar ditt första träningsschema. Ångrar du ditt köp innan dess kontaktar du oss enklast via e-post.