Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Stark på dina villkor

Vill du slippa trängas på gymmet?

Stark på dina villkor

Vill du träna i ljusa och härliga lokaler och slippa vänta på din tur mellan varje övning?


På Natural Fit har vi ett begränsat antal medlemmar för att det inte ska bli trångt. Du kommer att få träna i lugna miljöer på dina villkor och med en familjär stämning. Nu har du chansen att ta någon av de platser som finns kvar. Dessutom ger vi dig som blir medlem idag halva priset på medlemskapet under de första 6 månaderna.

Vill du komma in och titta på vår anläggning innan du bestämmer dig är du välkommen in när vi har bemannat mellan 8.30-19.00 måndag till torsdag (medlemmar har fri tillgång till anläggningen alla dagar mellan 06-22 ). Då vi jobbar mycket med personlig träning och individuell coachning är det inte alltid vi har tid att visa dig gymmet om du kommer oanmäld, men du kan alltid titta runt själv. Vill du få en personlig rundvisning och hjälp med det bästa träningsupplägget för just dig rekommenderar vi att du bokar en tid med oss på info@naturalfit.se.

Utöver vårt traditionella gym har vi också en unik hinderbana där du kan träna funktionellt på ett helt nytt sätt. Utmana din balans, styrka, rörlighet och kroppskontroll på ett lekfullt och utmanande sätt. Självklart ingår hinderbanan i ditt medlemskap.


Utöver vårt vanligaste medlemskap med 12 månaders bindningstid har vi även flera alternativ med kortare bindningstider. Du hittar alla våra medlemskap i vår webshop.

Välkommen in för att ta ett nytt steg på din träningsresa redan idag.