Skip to content
natural fit logo

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Stark på dina villkor

Vill du slippa trängas på gymmet?

Stark på dina villkor

Vill du träna i ljusa och härliga lokaler och slippa vänta på din tur mellan varje övning?


På Natural Fit har vi ett begränsat antal medlemmar för att det inte ska bli trångt. Du kommer att få träna i lugna miljöer på dina villkor och med en familjär stämning. Nu har du chansen att ta någon av de platser som finns kvar. Dessutom ger vi dig som blir medlem idag halva priset på medlemskapet under de första 6 månaderna.

Vill du komma in och titta på vår anläggning innan du bestämmer dig är du välkommen in när vi har bemannat mellan 8.30-19.00 måndag till torsdag (medlemmar har fri tillgång till anläggningen alla dagar mellan 06-22 ). Då vi jobbar mycket med personlig träning och individuell coachning är det inte alltid vi har tid att visa dig gymmet om du kommer oanmäld, men du kan alltid titta runt själv. Vill du få en personlig rundvisning och hjälp med det bästa träningsupplägget för just dig rekommenderar vi att du bokar en tid med oss på info@naturalfit.se.

Utöver vårt traditionella gym har vi också en unik hinderbana där du kan träna funktionellt på ett helt nytt sätt. Utmana din balans, styrka, rörlighet och kroppskontroll på ett lekfullt och utmanande sätt. Självklart ingår hinderbanan i ditt medlemskap.


Utöver vårt vanligaste medlemskap med 12 månaders bindningstid har vi även flera alternativ med kortare bindningstider. Du hittar alla våra medlemskap i vår webshop.

Välkommen in för att ta ett nytt steg på din träningsresa redan idag.