Skip to content

Anmälan Styrka och rörlighet för cyklister

Anmälan Styrka och rörlighet för cyklister

Att styrketräning gör dig till en bättre cyklist är väl dokumenterat, men vet du hur du ska bedriva din styrketräning på bästa sätt för att få optimal effekt av din nedlagda tid?

I så fall ska du anmäla dig till Workshopen ”Styrka och rörlighet för cyklister” hos Natural Fit. Vi inleder med cirka 1 timmes teoretisk genomgång av vad den senaste forskningen på ämnet säger samt vad och hur man ska styrketräna. Vi kommer även titta på varför rörligheten är så viktigt för cyklister som vill orka cykla långt och snabbt.

Därefter möblerar vi om och genomför under ett par timmar ett träningsprogram där du vägleds och coachas av den rutinerade tränaren Daniel Evaldsson.
Utöver nyvunnen kunskap får du också med dig ett styrketräningsprogram att jobba vidare med hemma som gör dig till en snabbare cyklist inför säsongen 2020. Begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag. Din plats är garanterad när full betalning erlagts. Faktura skickas ut löpande efter anmälan.
Workshopen hålls i PT-studion Natural Fit på Storgatan 2 i Växjö och varar cirka 3 timmar. Nästa workshop är söndagen den 2 februari med start klockan 9.00.
Pris: 495 kronor.

    Jag vill anmäla mig till Workshopen Styrka och rörlighet för cyklister den 2 februari, och får en faktura på anmälningsavgiften i min e-post som jag betalar snarast. Men plats är säkrad först efter genomförd betalning.