Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Natural Cross – Visma

Natural Cross – Visma

Välkommen att testa Natural Cross – en allsidig träningsform i vår underbara natur.

Natural Cross är ett egenutvecklat träningskoncept som är inspirerat av CrossFit men som vi bedriver ute i naturen, med den naturliga ”utrustning” som finns tillgängligt på den plats vi befinner oss. Träningspassen har som mål att bygga upp kondition, styrka, balans och rörlighet.

Eftersom vi använder naturen som vårt träningsredskap och vi försöker byta träningsplats varje gång så skiljer också övningarna sig från pass till pass. Det innebär att man hela tiden får utmana sig med nya övningar, men självklart återkommer en del övningar från gång till gång.

Vårt första prova-på-pass kommer att genomföras med samling vid Teleborgs Slotts parkering.

Målsättningen är att alla ska kunna vara med efter sin förmåga, och varje övning som vi gör kan anpassas så att de blir både lättare och svårare. Vi brukar säga att enda kravet är att du bör orka springa eller jogga minst 1 km utan att stanna för att inte komma efter när vi förflyttar oss.

Instruktör är Lic. Personliga tränare Daniel Evaldsson som har över 20 års erfarenhet som tränare av allt ifrån nybörjare (både unga och gamla) till Sverigeelit.

Passet varar ca 60 minuter.

Träningen är kostnadsfri för alla anställda på Visma, men antalet platser är begränsade, och anmälan är bindande.

För mer information kontakta Daniel Evaldsson, Natural Fit (mail eller 070-640 51 54) eller Sabina Eklöf, Visma (mail).