Skip to content

Varför tränar du hos Natural Fit?

Ann-Helén Erliksson har tränat med Daniel på Natural Fit under några månader, och vi frågade henne vad hon uppskattar mest med träningen i PT-Studion.

”Att få träna i lugn och ro i en miljö där jag kan fokusera på träningen och min kropp. Inga störmoment från andra personer som jag tidigare påverkades av när jag hade PT på gym. Här är det bara jag och inga andra vältränad som kan få mig att tappa motivationen och ge upp. Det påverkar mer än man tror. Att känna den stora tryggheten i att du har kompetens och full koll på vad min mitt–i–livet kropp klarar. Jag behöver inte heller känna oroa mig för att göra fel vilket känns skönt!  Att få hjälp med de utmaningar som verkligen ger resultat är toppen!  Skulle aldrig har hittat de utmaningarna eller kämpat lika mycket om jag skulle tränat själv. Hade troligtvis gett upp halvvägs på träningspasset.  Nu kämpar jag och passen är tuffa, men det börjar jag också bli.”

Hon beskriver också Daniels egenskaper som viktiga i sammanhanget: ”Han är kompetent, lugn, trygg, empatisk, omtänksam och rolig! Tro sjutton jag vill träna hos honom! Det är lätt att känna harmoni i träningen och inte stress i hans närvaro. Jag känner att jag är ok som jag är.”


Vad har träningen hos mig förändrat i ditt liv/vardag?
”Jag känner en stor förändring i kroppen i styrka och balans. Hela jag är mycket starkare och jag inser att min kropp har ganska stor kapacitet och styrka som jag tänker fortsätta att bygga på. Det är en skön och trygg känsla! Till exempel är tyngre arbeten i trädgården nu mycket lättare och jag bär jordsäckar som ingenting.

Träningen är också en ventil där det kan pysa ut elände men också reda ut tankar och ge massor av positiv energi.  Jag är mitt i livet och har inte tränat vidare mycket innan och är väldigt glad att jag tog tag i att börja träna med PT.  Jag har en del att jobba med och skulle gärna vilja se ännu snabbare resultat men inser också att det tar tid att bygga. Kroppen behöver vila också.

Jag bygger från det stadiet i livet jag är nu och det funkar alldeles utmärkt! Det är aldrig för sent och jag har verkligen utvecklats. Roligt är det också! Det ger energi förutom de dagar då träningsvärken gör sig påmind men det är väl beviset på att träningen gett resultat.”


Du har tidigare tränat med PT på ett traditionellt gym, vad tycker du är den stora skillnaden att träna i en PT-studio istället?
Det är roligt och stärkande att slippa jämföra sig mot andra. I en PT-Studio kan jag bara jämföra mig med mig själv och då är det lättare att komma framåt och se framstegen och att jag kommer närmare målet. På ett traditionellt gym är det annars lätt att ge upp när det finns en massa vältränade människor runt omkring. Då är det inte svårt att känna sig som en hopplös säck potatis, som inte blir bättre.”

Vill du också komma igång med din träning och känna samma glädje som Ann-Helén så är du välkommen att kontakta Natural Fit för att boka in en första träff. Just nu bjuder vi på ett kostnadsfritt konsultationssamtal där vi tillsammans diskuterar hur du kan komma igång eller få fart på din träning.