Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Vanja Bökman – Personlig Tränare

Vanja Bökman – Personlig Tränare

Vanja är tjejen med nästan obegränsad energi som alltid har ett leende på läpparna.

Hennes filosofi är att alla mår bra av träning men för att träningen ska bli av måste man se till att träningen blir rolig. Träning är något som man ska längta till, inte något man måste göra. I en stressig vardag måste man ha roligt och hitta tid till att ta hand om sig själv. ”Är träningen rolig så blir den av, blir träningen av så kommer resultaten”, säger hon.

Hennes egen träningen startade tidigt och hon har tränat så länge hon kan minnas, och provat en mängd olika sporter. 2016 fastnade hon för OCR (hinderbana) och sedan dess har träningen blivit mer seriös och strukturerad. Som ett resultat av det tävlar hon idag i OCR på hög svensk nivå. Hon har även tävlat en del inom Crossfit.

Parallellt med jobbet som PT på Natural Fit läser Vanja ”SMO – Skydd mot olyckor” med målet att till sommaren bli brandman.

Vill du ha varierad träning som ger resultat och dessutom få några glada skratt under träningstimmen så är det Vanja som du ska vända dig till. Vanja jobbar både vardagar, kvällar och helger, så tillsammans hittar ni säkert en tid som passar dig.

Enklast kontaktar du henne via mail på vanja@naturalfit.se för att boka ert första möte.

ERBJUDANDE: Boka ett kostnadsfritt möte med Vanja senast den 31 oktober så erbjuder vi HALVA PRISET på första träningstimmen.