Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Uloader

U Loader

Innehåll

U Loader innehåller 720g vilket ger 9 doser a´ 80g/skopa (medföljer). Varje dos ger:

  • 73g kolhydrater
  • 0,5g salt
  • 4g Kreatin Monohydrat (mer om det nedan).

Förhållandet mellan maltodextrin och fruktos är 1:0,2, det vill säga 80% maltodextrin och 20% fruktos. Anledningen till detta är att fruktosen vandrar via levern och fyller på glykogenlagren där först och främst.

Kolhydrater + Kreatin för 80% Snabbare glykogeninlagring

Forskare har visat att intag av kolhydrater, kombinerat med kreatin monohydrat leder till en mycket snabbare inlagring av glykogen i musklerna. De testade en grupp vältränade människor som åt 8g kolhydrater/kg kroppsvikt och dag och bad dem köra ett riktigt tufft pass som tömde glykogendepåerna.

Deltagarna som tillförde 5x4g kreatin utspritt under dagen var tillbaka på sina startnivåer av muskelglykogen redan efter 24 timmar, medan det för de som bara åt 8g/kolhydrater per kilo kroppsvikt och dag men inte tog kreatinet, tog det nästan 72 timmar att återfå startnivåerna av glykogen i musklerna.

Just därför har U Loader 4g kreatin monhydrat per dos för att hjälpa till med ännu snabbare inlagring och kolhydratladdning.

De svarta staplarna är de som intog kreatin. Efter första dagen hade kreatingruppen 82% mer glykogen återinlagrat i musklerna och var redan då tillbaks och till och med lite över utgångsläget i muskelglykogennivåer. Under kommande 5 dagar så bibehålls denna ökade glykogendos i musklerna så att de alltid hade mer än kontrollgruppen.

Priser och information om Umaras övriga produkter hittar du här.