Skip to content

Natural Fit Mama – Small Group Training

Natural Fit Mama – Small Group Training

Kom-igång-paket

6 tillfällen under cirka 2 månader

Just nu endast: 1 295 kronor

(som medlem i Babycard kan du få rabatt)

Som din tränare är mitt största mål att du ska finna glädjen och nyttan med att komma igång med träningen igen efter en graviditet. Samtidigt är det viktigt att du känner dig trygg och säker i det du gör och att du bygger långsiktigt för att kroppen dels ska återhämta sig efter en tuff graviditet, men också för att den ska orka med den nya vardagen med ett eller flera barn i din närhet.

Det innebär att den ska klara tunga och inte alltid helt optimerade lyft och rörelser. Därför jobbar jag mycket med funktionell 3D-träning som främst skiljer sig från traditionell styrketräning genom att vi bygger upp kroppen för att klara de vardagssituationer som du dagligen ställs inför, och inte för att optimera den för att lyfta så tungt som möjligt eller bygga de största musklerna. Funktionell 3D-träning bygger en stark kropp som är gjord för att användas alla dagar, hela året, inte bara på stranden.

Med träning i en Small Group, med max sex deltagare i varje grupp, får du kontinuerligt goda råd av mig som tränare. I en liten grupp, med deltagare i samma situation som dig, är det också enkelt att ställa frågor under passet. Det är alltså inte alls som att gå på ett vanligt gruppträningspass. Du har dessutom möjlighet att ställa enskilda frågor om allt som rör träning och din hälsa, när du vill, via mail eller sms (oftast svarar jag inom någon timme), eller varför inte skriva ner dina funderingar i vår gemensamma Facebook-grupp, där vi kan dela med oss av alla de tips och erfarenheter som vi tillsammans har.

Välkommen att höra av dig på telefon 070-640 51 54 om du har några frågor eller vill anmäla dig till någon grupp. Grupperna kör igång så snart de är fulltecknade och tider och dagar kommer vi gemensamt överens om i vår privat Facebookgrupp.