Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Natural Fit Mama – PT-kom-igång-paket

Natural Fit Mama – PT-kom-igång-paket

6 tillfällen under 2 månader

Ordinarie pris: 4 020 kronor

Just nu endast: 2 995 kronor

Som din personliga tränare är mitt största mål att du ska finna glädjen och nyttan med att komma igång med träningen igen efter en graviditet. Samtidigt är det viktigt att du känner dig trygg och säker i det du gör och att du bygger långsiktigt för att kroppen dels ska återhämta sig efter en tuff graviditet, men också för att den ska orka med den nya vardagen med ett eller flera barn i din närhet.

Det innebär att den ska klara tunga och inte alltid helt optimerade lyft och rörelser. Därför jobbar jag mycket med funktionell 3D-träning som främst skiljer sig från traditionell styrketräning genom att vi bygger upp kroppen för att klara de vardagssituationer som du dagligen ställs inför, och inte för att optimera den för att lyfta så tungt som möjligt eller bygga de största musklerna. Funktionell 3D-träning bygger en stark kropp som är gjord för att användas alla dagar, hela året, inte bara på stranden.

Med mig som din egna Personlig Tränare får du kontinuerlig rådgivning och pepp under dina träningspass av en välutbildad och erfaren tränare som varit aktiv som tränare på alla nivåer i över 20 år. Mängder med studier har visat att de som tränar med en personlig träningar har mycket större chans att nå sina träningsmål och får både bättre och snabbare resultat än de som tränar i grupp eller på egen hand. Du har dessutom möjlighet att ställa frågor om allt som rör träning och din hälsa, när du vill, via mail eller sms (oftast svarar jag inom någon timme).

Välkommen att boka ett gratis konsultationssamtal för att få mer information och få svar på dina frågor. Enklast når du mig på telefon 070-640 51 54.

Är ni två stycken som vill träna tillsammans men ändå utnyttja fördelen med en personlig tränare kan ni köra samma upplägg som ovan men betalar endast 1 995 kronor per person.