Skip to content

Träna allsidigt – träna hinderbana

Att träna hinderbana, eller OCR (Obstacle Course Race) som sporten egentligen heter, kräver verkligen allsidighet. Vi tränar kondition, styrka, teknik, mod, balans och kroppskontroll. Allt under både lekfulla som seriösa former. Allt för att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt.

Våra träningar är öppna för alla, men du bör orka springa 3-5 km utan att stanna för att hänga med mellan hindren.

Välkommen att testa på denna roliga och utmanande träningsform.

Att prova på kostar inget och därefter kan du välja mellan att betala per gång (149 kr), klippkort (995 kr för 10 ggr) eller månadskort (225 kr/månaden).

Vi kör varje tisdag klockan 18.00 och samlas vid vår hinderbana strax söder om Bramstorp. Länk till Google Maps.

Anmäl gärna att du kommer på antingen mail info@naturalfit.se eller med ett SMS till 070-640 51 54, så kan vi förbereda ett så bra träningspass som möjligt.

Mogen och stark!

Är du i dina bästa år?

Vill du få en starkare kropp?

I så fall ska du anmäla dig till Mogen och Stark!

En bootcamp på åtta veckor där ni i en liten grupp (max 6 personer) får träna styrketräning bortom maskiner och traditionella gruppträningspass, allt under ledning av en rutinerad personlig tränare som kan hjälpa dig att bli stark och fast i kroppen på riktigt.

Boka din plats till Mogen & Stark Träning genom att klicka här.


Precis som med all träning hos oss kommer vi alltid utgå från dina behov och förutsättningar, men för att kunna få maximal utdelning av träningsgruppen behöver du vara fullt frisk och inte ha några allvarligare ”krämpor”. Mindre problem som stelhet eller lätt ryggsmärta på morgonen kommer vi träna bort.


Mogen & Stark Träning är för dig som vill träna styrketräning under ledning av en erfaren och pedagogisk tränare som planerar ert träningspass och ger er feedback och instruktioner under hela passet. Detta kommer vara som att träna med en PT (Personlig Tränare) men i grupp och till ett betydligt lägre pris. Då fokus ligger på att träna, kommer det inte bli lika mycket teori och ingående förklaringar till de olika momenten. Inga förkunskaper krävs.
Boka din plats till Mogen & Stark Träning genom att klicka här.


Nästa omgång kör igång den 24 oktober.


Mogen och Stark Träning startar klockan 17.45.


Priset för 8 gånger är endast 1 495 kronor.
Medlemmar på Natural Fit OCR gym betalar endast 995 kronor.

Boka din plats till Mogen & Stark Träning genom att klicka här.