Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

Fortsättning Mammaträning – inomhus

Fortsättning Mammaträning – inomhus

Vi fortsätter ”Mammaträningen i Linnéparken” med ”Mammaträning nära Linnéparken”.

Vi kommer hålla till i Natural Fits träningsstudio där det finns träningsmattor, vikter med mera. Träningsstudion ligger på Storgatan 2, mitt emot Smålandsposten och ”Strykjärnet” med Norrtullparkeringen som närmste granne.

Upplägget kommer att vara liknande det som vi haft under hösten, men med möjlighet att ta övningarna ett steg till då vi kommer ha tillgång till vikter, gummiband och liknande. Målet är naturligtvis att alla fortfarande ska kunna anpassa övningarna efter sin nivå.

Då lokalen inte är lika stor som Linnéparken kommer vi tyvärr endast kunna erbjuda åtta platser, så först till kvarn gäller.

Det kommer finnas plats så att du kan ha ditt barn bredvid dig när du tränar, men tyvärr är det inte stort nog för att även ta med vagnen in, men en ligg-/sittdel/stol eller motsvarande kan du ha ifall du inte vill ha barnet krypande runt på golvet. Det finns även tillgång till toalett samt ett ”väntrum” med en soffa ifall du behöver gå undan för att ta hand om barnet, amma eller liknande.

Har du vagn med dig till träningen finns det möjlighet att parkera den inomhus, men det är en trappa ner. Det går även att parkera vagnen utomhus (utan trappa) med möjlighet att låsa fast den.

Fortsättningsterminen startar tisdagen den 2 november och avslutas den 14 december (sju tillfällen). Vi kör samma tid som tidigare, dvs tisdagar klockan 11.00.

Priset är 795 kronor för hela terminen. Avgiften betalas med Swish till 123 504 79 80 (Dekada AB) i samband med anmälan. Vill du ha signerat kvitto eller betala med Friskvårdsbidrag, vänligen kontakta mig så fixar vi det.

För att anmäla dig, fyll i formuläret nedan och betala med Swish enligt ovan.

OBS! Vid färre än 5 anmälda deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in träningen, och självklart återbetalas avgiften utan dröjsmål i sin helhet.