Skip to content

Hos oss tränar du i en lugn och avslappnad miljö

MOGEN OCH STARK!

Är du i dina bästa år?

Vill du få en starkare kropp?

I så fall ska du anmäla dig till Mogen och Stark!

En bootcamp på åtta veckor där ni en liten grupp (max 6 personer) får lära sig och träna styrketräning bortom maskiner och traditionella gruppträningspass, allt under ledning av en rutinerad personlig tränare som kan hjälpa dig att bli stark och fast i kroppen på riktigt.


Boka din plats genom att klicka här.


Precis som med all träning hos oss kommer vi alltid utgå från dina behov och förutsättningar, men för att kunna få maximal utdelning av träningsgruppen behöver du vara fullt frisk och inte ha några allvarligare ”krämpor”. Mindre problem som stelhet eller lätt ryggsmärta på morgonen kommer vi träna bort.


Nästa omgång kör igång den 7 mars.


Vi träffas klockan 18.45 och varje träningstillfälle varar cirka en timme.


Priset för 8 gånger är endast 1 495 kronor.
Medlemmar på Natural Fit OCR gym betalar endast 995 kronor.


Boka din plats genom att klicka här.


Under de första tre tillfällena kommer vi varva de teoretiska grunderna inom styrketräning och de tre baslyften marklyft, knäböj och bänkpress med praktiska övningar. Efterhand som deltagarna får mer kunskap kommer de teoretiska momenten bli färre och färre medan vi får öva mer och mer på att omsätta teorin i praktiken. Målet är att du ska lära dig att planera och genomföra din träning på bästa sätt för att bli DITT STARKASTE JAG!


Boka din plats genom att klicka här.