Skip to content

Natural Fit Lifestyle

Natural Fit Lifestyle

Är det dags att ändra dina levnadsvanor?

Kanske gå ner några kilon? Börja röra på dig? Göra smartare val?
Men du vet inte hur du ska göra?

I så fall är Natural Fit Lifestyle vägen för dig. Här kommer vi kombinera utbildning om vilka kostval du bör göra med träning i små grupper. Dessutom kommer du få individuell rådgivning av våra Personliga Tränare och hälsocoacher.

”Redan efter 4 dagar med mitt nya kostschema från Natural Fit hade jag blivit av med mitt sötsug. 4 månader senare vägde jag 20 kg mindre. Ett tag trodde jag att jag var sjuk eftersom jag bara rasade i vikt, det var ju så enkelt”, berättar Nina.

En sund livsstil handlar inte bara om att äta och träna rätt. Det handlar också om att må bra, tycka om sig själv och ha en positiv inställning, därför ingår det även föreläsningar om hur vi hittar de rätta vägarna för att även uppnå detta.

Natural Fit Lifestyle pågår under 12 veckor och vi träffas i en liten grupp (5-10 deltagare) varje torsdag klockan 18.00 under 1,5 timme. Utöver det ingår det en timme per månad med individuell coachning med din Personliga tränare och hälsocoach (bokas separat) där ni tillsammans går igenom dina mål, din utveckling och hur du ska jobba för att nå dit du vill.

Varje grupptillfälle inleds med 30-45 minuter föreläsning och därefter tränar vi efter dina förutsättningar under 45-60 minuter.

Föreläsningarna kommer vara inom skilda områden inom ämnet hälsa. Några exempel på rubriker är: Hitta motivationen, Grundläggaden kost- och träningslära, Vad är nyttig mat och för vem, Varför väljer vi ’fel’ mat trots att vi vet att det är fel, Rörlighet, Lycka, osv.

Målsättningen är att du som vill ska kunna gå ner 5-10 kg under dessa 12 veckor samtidigt som du lär dig äta en sund och hälsosam kost. Vårt huvudmål är inte bara din viktnedgång, utan att du ska lära dig vilka val du ska göra och hur du undviker fällorna för att själv kunna bestämma, sänka och behålla din nya vikt.

Allt detta ingår:

  • 12 föreläsningar på temat kost, träning och hälsa
  • 12 träningstillfällen i liten grupp (max 10 personer)
  • 3 timmar med en Personlig Tränare och hälsocoach
  • Personlig uppföljning med mätning av vikt, fettprocent, muskelmassa och metabolisk ålder varje vecka
  • Personligt kostprogram
  • Personligt träningsprogram
  • Konstant tillgång till Personlig Tränare och rådgivning online under 12 veckor

Pris: 1 650 kronor/månad (inkl moms)
Självklart kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till detta.

Anmäl dig redan idag, antalet platser är begränsade.

Nästa kursstart är i januari 2020.

    Jag vill anmäla mig till Natural Fit Lifestyle under 12 veckor för 1650 kr/månad (total kostnad 4950 kronor).