Skip to content

Företagsmassage

Företagsmassage

Undersökningar visar att massage på jobbet kan minska såväl värk, stelhet och stress, som spänningshuvudvärk och sömnproblem.
Sitter du stilla mycket bildas spänningar i musklerna, som blir till muskelknutor. De behöver lösas upp då och då, annars stoppar de upp blodflödet och du blir stel och öm, samt kan utveckla huvudvärk m.m. Tyvärr tar man sig sällan tid för detta då fritiden inte räcker till, därför har vi har valt att i stället komma till arbetsplatsen.

Massagen är till för att…

  • Mjuka upp muskler och vävnader
  • Öka blodcirkulationen
  • Stärka immunförsvaret
  • Öka koncentrationen
  • Motverka stress
  • Öka kroppens allmänna välbefinnande

Vid massage frigörs hormonet oxytocin, som verkar lugnande, sänker pulsen och blodtrycket och gör andningen lättare. Vi blir lugnare i sinnet och kroppen slappnar av då oxytocin frigörs. Massage bör ges med jämna mellanrum så att man förebygger problem och sjukskrivningar istället för att försöka lösa problemen när de redan uppkommit.

När blodcirkulationen kommer igång är det många organ och muskelgrupper som påverkas positivt. Genom massage kan många problem lindras eller helt avhjälpas.

Så funkar det…
Vi startar alltid med ett personligt möte där ni får berätta lite mer om ert företag och era behov. Därefter lämnar vi ett förslag på upplägg samt en offert på hur vi kan arbeta vidare.

Vi inleder alltid med en testperiod där er personal får prova på hur det är att gå till vår massör och ni får sedan utvärdera behandlingarna.

Därefter skrivs ett löpande avtal där omfattningen av uppdraget fastställs. För att kunna ha massage ute på er arbetsplats krävs ett avgränsat rum med plats för en massagebänk. Har ni inte denna möjlighet erbjuder vi andra lösningar.

Vill ni veta mer så tveka inte på att höra av er på info@naturalfit.se eller 070-640 51 54 så berättar vi gärna mer.