Natural Cross

Gillar du träning och natur? I så fall är Natural Cross träningsformen för dig. Vi använder det naturen har att erbjuda för att förbättra såväl kondition, styrka och rörlighet.

Passen är uppbyggda för att vara roliga, utmanande och inte minst ge en riktigt härlig naturupplevelse blandat med svett och glada skratt – och kanske lite träningsvärk dagarna efter…

Natural Cross är Natural Fit:s eget utvecklade koncept som bygger på allsidig träning i den miljö som vi själva älskar allra mest – den underbara naturen. Ansvarig är tränaren Daniel Evaldsson med över 30 års erfarenhet av olika typer av träning på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Övningarna anpassas så att de ska passa alla, men du bör klara att jogga minst 1 km utan att stanna för att orka hänga med mellan övningarna och på uppvärmning med mera (tempot spelar ingen roll, bara du inte behöver stanna och gå). Så oavsett om du ser dig själv som soffpotatis eller elitmotionär så kommer du få utmärkt träning av våra pass.

Höstterminen startar den 18 augusti med avslutning den 15 december. Vi kör varje torsdag hela hösten.

Terminsavgiften är enligt följande:
Hela höstterminen (totalt 18 torsdagar fram till och med 15 december) för endast 1795 kronor eller åtta veckor i en följd för 995 kronor.

Anmälan sker genom att Swisha anmälningsavgiften till nummer 123 504 79 80 (Dekada AB), eller kontakta oss så skickar vi en faktura.

Gå gärna med i vår Facebookgrupp för senaste nytt om varje träning.

Har du aldrig varit med tidigare är du varmt välkommen att prova på ett pass helt gratis. Även om det går bra att bara dyka upp får du gärna kontakta oss gärna för information och berätta att du kommer så har vi bättre chans att ta hand om dig på bästa sätt.

Skulle restriktionerna angående Coronavirusets utbredning ändras så att vi inte kan genomföra planerade träningar återbetalas självklart kostnaden för de träningspass som inte genomförs.

Självklart kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till Natural Cross. Jobbar du på Växjö kommun eller annan arbetsplats knuten till Actiway kan du bara maila oss, så löser vi resten. Mailuppgifter hittar du under Kontakt i menyn.

Varje pass är på en ny plats inom Växjö tätort (plats meddelas via mail och/eller Faceboook) klockan 18.00 och passet varar ca 75 minuter.

Går gärna med i Facebookgruppen Natural Cross Växjö för mer info, videoklipp mm.

Datum och tider för respektie pass finns under filmen nedan.

Vi ses i skogen!

Träningsdagar och samlingsplatser under hösten 2022

Datum Dag Plats
18-aug Torsdag Kampen
25-aug Torsdag Teleborgs Slott
01-sep Torsdag VAIS-torpet
08-sep Torsdag Kala Höjden
15-sep Torsdag Tomtabacken
22-sep Torsdag Teleborgs Slott
29-sep Torsdag Kampen
06-okt Torsdag Torparängen
13-okt Torsdag Brände Udde
20-okt Torsdag Vais-Torpet
27-okt Torsdag Kala Höjden
03-nov Torsdag Tomtabacken
10-nov Torsdag Torparängen
17-nov Torsdag Kampen
24-nov Torsdag Teleborgs Slott
01-dec Torsdag Brände Udde
08-dec Torsdag Vais-Torpet
15-dec Torsdag Kala Höjden
Med reservation för att platserna kan komma att ändras.

Fler inspirerande filmer från våra träningar hittar ni här:

https://gopro.com/v/V2Qk60NbWQLan
https://gopro.com/v/m0kKW502lrn3L
https://gopro.com/v/wEvRP2wXBwzGM
https://gopro.com/v/nrvdK29XJ3vwZ