Skip to content

Personlig träning

Personlig träning

Har du viljan, har vi verktygen!

Som PT-kund hos Natural Fit kan du vara säker på att du blir väl omhändertagen. Vår målsättning är att du ska hitta den träningsform och livsstil som passar dig och du får coachning hela vägen för att du ska nå dina mål. Oavsett om målet är att börja träna rent allmänt, bli av med smärta i lederna, lyfta tungt i marklyft eller springa din första mil eller maraton har vi kunskapen och verktygen som hjälper dig hela vägen från start till mål.

Varmt välkommen på ett gratis konsultationsmöte där vi tillsammans går igenom hur vi tillsammans kan jobba mot ditt mål!

”Det är enkelt att konstatera att styrketräningsprogrammet som du gett mig, och jag kört, har lyft min löparklass en nivå. Nytt pers på milen med över två minuter”  Fredrik Valgren

Träna var du vill
Undersökningar visar att 70% av svenskarna inte tycker att gym är deras grej. I vår egen PT-studio tränar vi själva utan störande moment som frustande muskelberg, höga dunsar från skivstänger och svettluktande gymbesökare. Tränar du hellre ute så ligger vackra Linnéparken och Växjösjön bara en kort promenad bort.

”Att få träna i lugn och ro i en miljö där jag kan fokusera på träningen och min kropp är det bästa med Natural Fit” Ann-Helene Erliksson

Vi ser helheten
Som kund hos Natural Fit får du inte bara hjälp under den tid som vi träffas. Vi hjälper dig ta fram ett träningsupplägg och coachar dig på alla veckans träningspass. Eftersom även kost, sömn och allmän livsstil är viktiga puzzelbitar för att lyckas nå dina mål ingår det självklart coachning även inom dessa områden.