Press "Enter" to skip to content

Spinning – BYO – Så funkar det

Välkommen till Natural Fit:s Spinning för cyklister BYO!

Traditionell spinning är ett bra komplement för din cykelträning under vintern, men för att förbereda dig på bästa sätt inför den kommande säsongen är träning på din egen cykel värd så mycket mer. Då får du träna med de inställningar som kroppen ska vara van vid, den sadel som du valt med omsorg osv.

Våra spinningklasser bygger på att du ta med din egen cykel och fäster upp den i våra Tacx-trainers.

Därefter står cykeln stabilt i trainern och det är bara att börja trampa till våra inspirerande cykelvideos som visas på projektorduken framför dig. Självklart tränar vi med roliga och framförallt prestationshöjande och effektiva intervaller.

För att kunna fästa din cykel i våra trainers behöver du ha en speciell traineraxel till bakhjulet, men dessa lånar du av oss. Vi har axlar till både QR5-fästen (vanligast på landsvägscyklar och enklare MTB). Har din cykel någon typ av 10 eller 12 mm genomgående axel (vanligast på mer avancerade MTB och en del cross/landsvägscyklar med skivbroms) måste du köpa en egen då det finns så många varianter att jag inte kan ha alla på lager. Dessutom behöver du också ett slätt bakdäck. Kör du MTB måste du byta till ett slätt däck, men har du en landsvägscykel med ett slätt däck fungerar det bra, men man ska vara medveten om att trainern sliter ganska hårt på gummit, så planerar du att kontinuerligt träna på trainer rekommenderar vi att du byter till ett specifikt trainer-däck. Det kostar några hundralappar, men är väl värt pengarna.

Har du några frågor om träningspassen så är du välkommen att höra av dig. Kontaktuppgifter hittar du i menyn.

För att du ska få prova innan du bestämmer dig är första passet gratis!

Vårterminskort (Fritt antal cykelpass under april och maj): 499 kronor
5-klippskort: 399 kronor (ej utnyttjade klipp kan sparas till höstterminen)
Enstaka pass: 100 kronor

Terminskort och 5-klippskort betalas mot faktura, medan enstaka pass betalas kontant eller med Swish på plats.
Självklart kan du använda ditt ”Friskvårdsbidrag” till dessa pass.

Boka ditt pass här.

Välkomna!