Press "Enter" to skip to content

Indoor Cycling – Så funkar det

Välkommen till Natural Fit Indoor Cycling!

Traditionell spinning är ett bra komplement för din cykelträning under vintern, men för att förbereda dig på bästa sätt inför den kommande säsongen är träning på din egen cykel värd så mycket mer. Då får du träna med de inställningar som kroppen ska vara van vid, den sadel som du valt med omsorg osv.

Våra indoor-cycling-klasser bygger på att du ta med din egen cykel och fäster upp den i våra Tacx-trainers.

Därefter står cykeln stabilt i trainern och det är bara att börja trampa till våra inspirerande cykelvideos som visas på projektorduken framför dig. Självklart tränar vi med roliga och framförallt prestationshöjande och effektiva intervaller.

För att kunna fästa din cykel i våra trainers behöver du ha en speciell traineraxel till bakhjulet, men dessa lånar du av oss. Vi har axlar till både QR5-fästen (vanligast på landsvägscyklar och enklare MTB). Har din cykel någon typ av 10 eller 12 mm genomgående axel (vanligast på mer avancerade MTB och en del cross/landsvägscyklar med skivbroms) måste du köpa en egen då det finns så många varianter att jag inte kan ha alla på lager. Dessutom behöver du också ett slätt bakdäck. Kör du MTB måste du byta till ett slätt däck, men har du en landsvägscykel med ett slätt däck fungerar det bra, men man ska vara medveten om att trainern sliter ganska hårt på gummit, så planerar du att kontinuerligt träna på trainer rekommenderar vi att du byter till ett specifikt trainer-däck. Det kostar några hundralappar, men är väl värt pengarna.

Har du några frågor om träningspassen så är du välkommen att höra av dig. Kontaktuppgifter hittar du i menyn.

Höstens termin smygstartar med två gratispass den 25 och 27 september!

Därefter är det ordinarie träning som gäller från den 2 oktober (varje tisdag och torsdag).

Alla pass startar klockan 18.00, men kom gärna 15-20 minuter innan så du hinner rigga din cykel och komma i ordning. Lokalen är öppen från 17.40.

Terminskort: 1249 kronor (fritt deltagande på samtliga pass under oktober-december, mindre än 50 kr/pass).
Klippskort 10 gånger: 749 kronor (ej utnyttjade klipp kan sparas till vårterminen)
Enstaka pass: 129 kronor

Terminskort och klippskort betalas mot faktura, medan enstaka pass betalas kontant eller med Swish på plats. Boka och betala senast den 25 september så bjuder vi på en burk sportdryck (400 gram) från Umara (värde 130 kronor).
Självklart kan du använda ditt ”Friskvårdsbidrag” till dessa pass.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, eller om du bara vill boka ett prova-på-pass så mailar du daniel@naturalfit.se

Välkomna!