Press "Enter" to skip to content

Personliga träningsprogram online

Har du anmält dig till ett lopp eller satt upp något annat konditionsmål för din träning, men vet inte riktigt hur du ska träna för att klara det på bästa sätt? I så fall har vi hjälpen för dig.

Med över 30 års erfarenhet av konditionsträning av allt ifrån nybörjare till elit har jag också testat och genomfört de fleseta konditionsutmaningar som man kan tänka sig, allt ifrån 30 Göteborgsvarv till triathlon, swimrun, landsvägslopp på cykel, MTB-lopp, cyclocross, Vasaloppet, orientering och OCR. Mina specialistområden är löpning, cykel (både landsväg och MTB), triathlon och OCR (hinderbana).

Med gedigen kunskap vågar jag lova att jag vet vad som krävs i träningsväg för de flesta utmaningar och hur du på bästa sätt tränar upp dig för att klara ditt mål utifrån dina förutsättningar. Oavsett om du är nybörjare som bara hinner träna ett par gånger i veckan eller om du har flera års träningsbakgrund och vill träna både 10 och 20 timmar i veckan.

Det finns gott om gratis träningsprogram på nätet, både bra och dåliga, men alla har den nackdelen att de inte utgår ifrån dina förutsättningar och dina personliga mål. Genom att köpa ett personligt anpassat träningsprogram från Natural Fit så säkerställer du att dina möjligheter att lyckas optimeras och träningen mot ditt mål blir både säkrare, roligare och effektivare.

Har du frågor eller vill köpa ett program hittar du mina kontaktuppgifter här. Tveka inte, jag ser fram emot att hjälpa dig ta ett stort kliv mot ditt nästa mål.

Priset är 795 kronor för ett 12 veckorsprogram (som är den längd jag rekommenderar). För längre program tillkommer 50 kronor per vecka.